CANDAŞ TOLGA IŞIK & NİHAT GENÇ '10 KASIM' KAVGASI BÜYÜYOR!

Geçtiğimiz günlerde Oda Tv yazarı Nihat Genç, BJK Yönetim kurulu üyesi Candaş Tolga Işık'ı hedef alan bir yazı kaleme almış ve 2009 senesinde Posta gazetesinde kendisinin kaleme aldığı ’10 Kasım’ makalesini işaret etmişti.
Haberin yayılanma tarihi:02 Ocak 2018, Salı

Oda Tv yazarı Nihat Genç, Candaş Tolga Işık için sert ifadeler kullanmıştı.

İşte o yazıdan bazı bölümler;

* ’’10 Kasım 2009, tabii arkasında cemaat, 10 Kasım yazısı şöyle, 10 Kasım’da dünyada olup biten büyük olayları sıralamış ve Atatürk’ün adını dahi yazmamış hiç bahsetmemiş ve yazının en son cümlesine gelmiş: “Ölenle Ölünmüyor”, deyip bitirmiş. Yani, aklınca dalgasını geçiyor. Yani 10 Kasım’da dünyada o kadar büyük olaylar oldu ki Atatürk’ün ölümü ne alakaya getirip bağlamış! Bir de insanın midesini kaldıran yalakalığın dibini bulmuş yazıları, şimdi kodeste olan liberal yazarlara o yıllarda yazdığı “hayranlık” ve “bağlılık” yazıları?’’ 

* Her devrin adamı, dedikleri, tam da bu 

Nazlı Ilıcak’a “Her taşın altından The Cemaat mi var” kitabını Fetö’nün polis şefi Ali Fuat Yılmazer mi yazdırdı diye sorulunca Nazlı Ilıcak şu meşhur açıklamasını yazılı olarak yayınlıyor: “...Beni Ali Fuat Yılmazer’le tanıştıran Candaş Tolga Işıktır... Hatta Ali Fuat Yılmazer’le yaptığım üç röportajın üçünde de Candaş Tolga Işık yanımızdaydı…”

Nazlı Ilıcak nerde, kodeste! Ali Fuat Yılmazer nerde, kodeste! Candaş Tolga Işık nerde, Cihangir’de yılbaşı partisi veriyor! Başka, Beşiktaş’ın iletişim bilmem nesiymiş. Beşiktaş gibi başarılarına ve duruşuna hasta olduğumuz bir yerde bu şaibeli adamların ne işi olur?

Posta Gazetesinde ki yazı silindi mi?

Candaş Tolga Işık’ın Kasım 2009 tarihinde kaleme aldığı ’10 Kasım’ yazısı, arama motorlarında sorgulatıldığında hata veriyor. Buda akıllara, Candaş Tolga Işık’ın yazıyı gazeteden kaldırılmasını rica etmiş olabileceği ihtimalini getiriyor!

İşte Candaş Tolga Işık 2009 senesinde kaleme aldığı içerisinde ’71 yıl önce bugün yani 1938’de Türkiye’de Ulusal yas ilan edildi. Niye mi? Boş verin. Ölenle Ölünmez’ sözleri yer alan o yazı.

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki