ÇOK MAL HARAMSIZ ÇOK SÖZ YALANSIZ OLMAZ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Haziran 2019, Cumartesi

Bildiğiniz üzere ‘Mal Varlığı Açıklaması’ Ekrem İMAMOĞLU ve Binali YILDIRIM’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışından önce yapılan canlı yayından dolayı yeniden gündeme oturdu.

Başkan seçildikten sonra sözünü tutup tüm mal varlığını açıklayan Ekrem beye de, yeni görevinde başarılar dileyerek bir kez daha tebrik edelim.

SIRA SENDE BEŞİKTAŞ

Göstermelik hareketleri sevmiyorum. Ana kenti kazanan ve ‘Değişim’ sloganı ile yola çıkan yeni Belediye Başkanı Mal Varlığını açıklıyorsa, bunun arkasından kendisine %85 oy çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri de gelmeli diye düşünüyorum. Yıllardır, Beşiktaş semti sakinleri ‘Kendine Yontan’ Belediyecilikten çok çekti. Belki, şimdiden sonra bir nebze Vatandaşı düşünürler. Bu konunun, sonuna kadar takipçisi olacağım.

Atilla TÜRKER’in Mal Varlığını Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Yöneticisi Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU’nun yaptığı, saçma-sapan basın toplantısını muhtemelen takip etmişsinizdir. Gerçekler er yada geç ortaya çıkacaktır ama MAHMUTYAZICIOĞLU bu kafa ile ne Yönetimde kalabilir, nede kendisini bir daha Kulübün kapısından içeri sokarlar. Ona dokunanda, savunanda yanar. Şimdilik, benden bu kadarcık bir uyarı!..

Tekbir belge olmaksızın düzenlediği toplantıda, birde edepsizce ‘Atilla TÜRKER 30 Metrekare evde oturuyor. Yardım toplayacağız’ gibi insanlık dışı laflar etti. Atilla ağabey, namuslu adamdır Şafak Bey. Adam gibi adam, Gazeteci gibi de gazetecidir. Evi Kira da olabilirdi. Namus, Onur,  Haysiyet, adamlık, tapu yada mal ile değil Yürekle olur Yürekle!..

MAL VARLIĞINI AÇIKLAYACAK YÜREKLİ YÖNETİCİLER ARANIYOR

Beşiktaş’ın Anayasası Olan Tüzüğü Çok Açık…

Madde 62.

Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, göreve başladıklarında ve görevleri bitiminde ve varlıklarındaki değişmelerde en geç 1 (bir) ay içinde İçişleri Bakanlığına mal bildiriminde bulunmak zorundadırlar.

Yani Başkan, Yönetici veya Denetim Kurulu üyesi isen arabanı bile yenilesen İçişleri Bakanlığına bildirmek zorundasın.

Bu yaptırıma uydunuz mu? Uymadınız mı? Bilmiyorum. Ben dilekçe, karalama, kurnazlık, kılıf hazırlanmış kısmı ile ilgilenmiyorum. Kamuoyu önünde Başkan, Yönetici, Disiplin Kurulu üyelerinin tamamı, hatta CEO, Uzun saçlı Koordinatör, Saçı olmayanlar vb. herkesin mal varlığını Beşiktaşlılara duyurmasını istiyorum. Aksi taktirde ‘Paralar Nerde’ tezahüratı, bir ömür boyu ‘Demokles’in Kılıcı’ gibi tepenizde olacaktır.

Yunus EMRE’ninde buyurduğu gibi ‘Çok Mal Haramsız, Çok Söz Yalansız Olmaz!’

Not: Bundan sonraki ilk fırsatta niyetim ‘Beşiktaş’ın Kurtarıcısı’  algısı oluşturulmaya çalışılan eski yönetici, İcra Kurulu Başkanı, 6.5 yıl Kulübün 2 Numarası olan Ahmet NUR ÇEBİ’yi yazmak. Birileri İhale aldıysa göz yuman, birileri fatura kestiyse görmemezlikten gelen, kötü gidişte tek bir kelime edemeyen kişiden nasıl ‘Kurtarıcı’ olacakmış? Beraber irdeleyeceğiz.

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki