DELE ALLİ'NİN LİSANSI ÇIKARILMAYABİLİR!

O isim için 'Kadro dışı' sinyali...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2022, Cuma

Süper Lig'e Verilen Dünya Kupası Arasında Beşiktaş'ta Transfer Gelişmeleri Yaşanıyor

Şenol Güneş'in gelişi sonrası takımda önemli değişiklikler bekleniyor. Büyük beklentilerle takıma transfer olan yıldız futbolcu için ligin ikinci yarısında TFF lisansı çıkarılmayabilir. Beşiktaş, kiralık futbolcularından, skor anlamında en verimli faydalanan kulüp oldu. Fakat büyük beklentilerle takıma transfer olan yıldız isim için son kararı Şenol Güneş verecek. Gelişimine göre yıldız futbolcu için ligin ikinci yarısında TFF lisansı çıkarılmayabilir.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Beşiktaş’ta sezon başında Everton’dan büyük umutlarla kiralanan Dele Alli’nin takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı. Dünyaca ünlü İngiliz yıldız forma giydiği toplam 8 maçta 2 gol atarken, orta alandaki performansıyla beklentileri tam olarak karşılayamadı.

SON KARAR GÜNEŞ'İN

Siyah-Beyazlı teknik heyet bir aylık hazırlık sürecinde Dele Alli’yi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, 26 yaşındaki oyuncuya hazırlık maçlarında ve Dünya Kupası’ndan sonra oynanacak lig karşılaşmalarında form durumuna göre şans tanıyacak.

LİSANSI ÇIKARILMAYABİLİR

Sezon sonuna kadar geçerli sözleşmesi bulunan Dele Alli bulduğu şansları iyi değerlendirirse takımda kalacak. Aksi halde İngiliz futbolcunun kadroda kendine yer bulması bir hayli zorlaşacak. Siyah-Beyazlı teknik heyetin, performansını artıramaması halinde sezonun ikinci yarısı için Türkiye Futbol Federasyonu’na verilecek A takım listesine Delle Alli’nin ismini yazmayabileceği iddia edildi.

Buna göre deneyimli futbolcu listede yer almazsa sezonun ikinci yarısında oynanacak maçlarda forma giyemeyecek. Bu durumda kiralık sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedilmesi ve Dele Alli’nin Everton’a geri dönmesi de gündeme gelecek.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki