DOMAGOJ VİDA’NIN MENAJERLİK SÖZLEŞMESİ KAYBOLDU!

Fikret ORMAN döneminde transfer edilen Hırvat futbolcu Vida’nın, menajeri Uğur Avadan’la yapılan sözleşmesi Beşiktaş Kulübünde bulunamıyor…
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2020, Perşembe

VİDA DEMEK SORUN DEMEK

Daha öncede 9 ay maaşını alamayan ve FIFA'ya giden Hırvat Vida'ya, 2.8 Milyon Euro'luk alacağına ekstra 600 Bin Euro ödendiği ortaya çıkmıştı.

''HEPSİ BELGELİ''

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut URGANCILAR "Bir futbolcuyu çağırıp, 'Biz sana 2.8 Milyon Euro'luk borcumuzu 13 Mayıs'ta değil de 31 Mayıs'ta ödeyelim. Zamanında ödeyemezsek de 600 Bin Euro ceza payı verelim' denmiş. Bunların hepsinin belgesi var. Bir kulübe 712 Bin Euro borcunuz var, 'Bunu dörde bölüp şu günlerde ödeyelim' diyorsunuz. Ödeyemiyorsunuz ve 400 bin Euro daha ceza yiyorsunuz. Sonrasında kulüp TFF'ye başvuruyor ve Beşiktaş'ın Avrupa Kupası gelirlerine el koyuyorlar.’ açıklamasını yapmıştı.

VİDA’NIN MENAJERİNDEN 11 MİLYON TL’LİK İHTARNAME

Vida’nın menajeri Uğur Avadan, Beşiktaş Kulübü’ne ihtarname gönderdi. Kulübe 2017-18 sezonunda katılan Hırvat futbolcunun transferinden kalan menajerlik ücretinin ödenmemesini gerekçe gösteren Avadan, 11 Milyon TL’lik alacağını tahsil etmek için bu yola başvurdu.

MENAJER SÖZLEŞMESİ NEREDE?

Kulüp içi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Hırvat oyuncunun menajeri Uğur Avadan ile yapılan sözleşmeye ulaşılamıyor. Hukuktan sorumlu yönetici Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, daha önce BJK’da bulunamayan dosyalar olduğunu açıklayan yöneticiler için ‘Benim Ofisimde Beşiktaş’ın dosyaları yok. Nereye bakacaklarını bilmiyorlar’ ifadelerini kullanmıştı.

Böylece, Siyah-Beyazlı camiada uzun zamandır sorulan ‘PARALAR NERDE?’ sorusuna, yeni bir söylem daha eklenmiş oldu. ‘SÖZLEŞMELER NERDE?’

DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki