DÜNYA ŞIMARIK KATARLILARIN GERÇEK YÜZÜNÜ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA GÖRDÜ!

Nasser Al-Khelaifi, Real Madrid-PSG maçından sonra hakem odasını bastı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2022, Perşembe

AĞIR CEZALAR GELEBİLİR

Paris Saint-Germain (PSG) Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin Real Madrid maçının ardından hakem odasına zorla girerek tartışma yaşadığı ve UEFA tarafından ciddi bir ceza almakla karşı karşıya olduğu aktarıldı.

HAKEM ODASINA ZORLA GİRMEYE ÇALIŞTILAR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Real Madrid'e 3-1'lik skorla yenilerek turnuvanın dışında kalan Paris Saint-Germain'de (PSG) başkan Nasser Al-Khelaifi karşılaşmanın ardından maçın hakemlerine tepki gösterdi. Al-Khelaifi ve Sportif Direktör Leonardo'nun oldukça agresif olduğu ve hakem odasına zorla girmeye çalıştıkları belirtildi. Maç sonunda Al-Khelaifi'nin Santiago Bernabeu'da misafir takım için kurulan alandan çıkarak agresif davranışlar sergilediği, koridorda bağırdığı, hakem odasına zorla girdiği ve hakem Danny Makkelie ile tartışarak yardımcı hakemlerden birinin bayrağının kırıldığı aktarıldı.

TEHDİTLER HAVADA UÇUŞTU

Khelaifi'nin birkaç görevli tarafından hakem odasından zorla alındığı ve yaşanan kargaşada tehditler savurduğu ifade edildi. Konunun gözlemciler tarafından UEFA'ya rapor edildiği kaydedilirken Khelaifi'nin UEFA tarafından ciddi bir yaptırımla karşı karşıya kalarak ceza alacağı belirtiliyor.

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki