EY YÖNETİM DUY BU ÇIĞLIĞI!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2020, Cumartesi

BİRAZDA MANEVİYAT

Malumunuz; Nisan ayının son haftasında, Ramazan ayına gireceğiz. Manevi duygularımız biraz daha artacak ve yardımlaşma, paylaşma hislerimiz en yüksek seviyeye çıkacak. Abdullah B. Abbas’dan rivâyet edildiğine göre, son Peygamber Hazreti Muhammed (S.A.) şöyle buyurmuştur: "Yanı başındaki komşusu açken, tok olarak geceleyen kişi (olgun) mümin değildir."

Her gün, birçok BJK personeli ile görüşüyorum. Bunun yanında, BJK camiasının içerisinde olup BJK personeli ile görüşenlerle de görüşüyorum. Üzülerek söylüyorum ki, ortada Beşiktaş emekçileri ile ilgili çok vahim bir tablo var.

‘FAZLA 50-100 TL’NİZ VAR MI?’

Tam 5 aydır maaş alamayan insanlardan bahsediyoruz. Kira, Faturalar, Kredi/Kredi Kartı, Mutfak Masrafı vs… Evlatlarına Yemek götürmek zorunda olan anne-babalar onlar. Evet, belki Dünyanın en büyük felaketlerinden birine çok hazırlıksız yakalandık. Herkesin olduğu gibi ‘Büyük Başında Büyük Dertleri Vardır’ inanırım. Ama BJK emekçileri, inanın sizin daha yakın geçmişte cicili-bicili lokantalarda bahşiş diye bıraktığınız 50-100 TL’leri bulmakta dahi zorlanıyorlar.           

BAŞKAN ve YÖNETİME NAÇİZANE BİR ÖNERİ

Yapmak zorunda olduğunuz Cumhurbaşkanı Tayyip ERDOĞAN’ın başlattığı bağış kampanyasına, futbolcularla da Omuz-Omuza vererek 1 Milyon 903 Bin TL yardım yapmanızı destekledim ve halen aynı fikirdeyim. Daha sonra Başkan ÇEBİ’nin, ayrıyeten kendi ve şirketi adına 1 MİLYON TL daha bağışlamadığını okuduk. Şimdide aynı birlik ve beraberliği, Ramazan ve ardından gelecek olan Bayram öncesi yapmanızı rica ediyorum.

SIFIR FAİZLE HAVUZ OLUŞTURUN

Başkan ve yöneticiler (Hatta eski yöneticilerden de katılım sağlaması istenebilir) kendi içlerinde oluşturacakları bir havuzda, gönüllerinden ne koparsa para aktarsınlar. Toplanan miktarı, en çok ihtiyacı olan emekçilere adilane şekilde 0 FAİZLE KREDİ veriyormuş gibi paylaştırılsın. Bu zor zamanlar bertaraf edilip her şey eskisi gibi yoluna girdiğinde çalışanların maaşlarından ufak ufak kesintiler yapılarak, havuza para aktaran kişilere tekrar geri ödeme yapılabilir.

Bu yada sizin hayata geçireceğiniz herhangi bir başka bir sistem, BJK Emekçileri için derhal hayata geçirilmeli. İşlerini kaybetme korkusu yada çeşitli sebeplerden dolayı, sizlere olayın vahametini aktaramıyor da olabilirler. Ama inanın bana, tablo çok SİYAH. Bu zor günlerde BEYAZ’ın ışığına çevirmek, siz YÖNETENLERİN elinde. ‘Yanı Başınızda ki Personeliniz Aç’ ve Muhtaç durumda. Tok olarak uyumamanız ve size yakışan ‘Olgunlukta’ davranmanız ümidi ile…

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.             

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki