FİKRET ORMAN BEŞİKTAŞLI’LARI NEDEN SEVMİYOR?

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2019, Pazartesi

Pazar Sabahı 09.30 civarı, cep telefonuma bir belge geldi.

Bu belge, BJK eski yönetim kurulu üyesi Hakan AKSOY’un, yeniden kongre üyeliğine başvurusunun reddedilmesi ile ilgili.

Hakan AKSOY; Nam-ı Diğer Suadiyeli - Cizzy Hakan…

Bilmeyenler için, hatırlatmakta fayda var...

1977 Senesinden bu yana, tam 42 yıldır BEŞİKTAŞ Tribününde. Bugün ‘Efsane Kapalı’ diye bir Efsaneden bahsedebiliyorsak, kuruluş aşamasında yadsınamaz katkıları olan Öz ve Öz HARBİ BEŞİKTAŞLI Hakan AKSOY!..

1986-1987 Sezonunda Cebeci İnönü stadında Hakem Ahmet Akçay’dan yediğimiz golle 1-0 mağlup olduğumuz maç öncesi taraftarlar arasında çıkan olaylarda, 11 yerinden kesikler alan ve ayaküstü yapılan pansumanın ardından koşa koşa BEŞİKTAŞ’ı desteklemeye giden ADAMDIR Hakan AKSOY.

Ben, Tribün kültürü ve terbiyesiyle büyüdüm. Hakan AKSOY ve o dönemin EFSANELERİ ile maç önü - maç sonu bir vesile ile yan gelebildiysek eğer, mahallenin en havalı BEŞİKTAŞLI’sı olmamı sağlayan Kara Kartal’larındandı Hakan AKSOY.

Allah Nasip etti, BJK Yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendi. Beğenin-beğenmeyin, Sevin-Sevmeyin bir BEŞİKTAŞLI’nın hayatı boyunca yaşayabileceği en onurlu görev.

Ardından küstü, kırıldı, üzüldü ve 3 dönem aidatını BİLEREK yatırmayarak, BEŞİKTAŞLI HARAKİRİSİ yaptı. ‘Rajonunu Kesti’ ve Kongre üyeliğini nihayetlendirdi.

Çıkan ‘AF’ ile BJK Kongre üyeliğine, yeniden başvurduğundan haberim yoktu. Ancak son dönemde yaşanan gelişmeler, Hakan AKSOY’un deli sevdasını yeniden yakmış olacak ki kayıtsız kalamayıp Kulübe evraklarıyla beraber müracaat etmiş. 

Gelen cevapta 1 TEK, ama 1 TEK SEBEP dahi gösterme tenezzülünde bile bulunulmadan REDDEDİLMİŞ!

Şimdi sorarım sizlere; Hakan AKSOY bu Kulübün Kongre üyeliğine Layık değil de, iddialara göre ÇAKMA evraklarla BJK’ya üye olup yöneticilik yapan, halen tek bir dişe dokunur açıklama yap(A)mayan Umut GÜNER mi layık?

‘Ben Fatura Kesmedim. Ortağım Kesti’ açıklamasını yapan (Atilla TÜRKER’in iddia ve Belgeleri ortada) Otoparkı ağabeyinin ortağına veren Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU layık da, SUADİYELİ 40 YILLIK BEŞİKTAŞLI hayatını BEŞİKTAŞ’a adamış Hakan AKSOY’mu layık değil?

Öpmediği ‘Renkli Forma’ kalmayan Burak YILMAZ’ı camiaya 45-50 MİLYON TL ödeyerek BEŞİKTAŞLI diye kabul ettirmek için Kırk dereden su getireceksiniz, Hakan AKSOY’u belki de sırf muhalefet yapma ihtimaline karşın tek bir neden göstermeden üyeliğine set çekeceksiniz. Bu mudur sizin BEŞİKTAŞLI’LIK DURUŞUNUZ? Pöh!!!

50 yılı aşkın bir süre, BJK’ya hizmet etmiş Yalçın KARADENİZ’i türlü ayak oyunları ile Mahkeme kapılarına düşürdünüz. Hayatı Siyah-Beyaz olan Ozan BİBER kardeşimi, olmayan ithamlarla BJK Kongre üyeliğinden ihraç ettiniz. Sinan VARDAR, Rüzgar SAĞNAK, Şeref NASIR gibi isimlerin seçme seçilme haklarını ellerinden aldınız. Okan BAŞARAN, Ahmet GELBERİ gibi üyeleri sırf muhalif duruşları nedeniyle aklınız sıra cezalandırıp üyeliklerini düşürdünüz.

Kongreler de perde arkalarında BJK Üyelerini ‘Tokatla’ sindirmeye çalışmak, Gazeteci ve üyelere Yüzlerce açılan Mahkemeler, kürsüde konuşanlara YÖNETİM YALAKALARI marifeti ile ‘YUH’ çektirmek! Son olarakta eski yönetici Hakan AKSOY’un karşı karşıya kaldığı MAZERET bile bildir(E)mediğiniz bu son olay.

Belge yazının içinde, imza ve kaşe altında. İmza sahibi Başkan Fikret ORMAN olduğuna göre kendisine soralım.

Söyler misiniz SN. Başkan; Siz, Velinimet’iniz olan BEŞİKTAŞLI’LARI NEDEN SEVMİYORSUNUZ?    

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL. 

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

İlhan Durusoy
07 Ocak 2019, Pazartesi, 21:43
Yönetim Kurulunda beraber görev yaptık. Beraber çok maça gittik, çok maç seyrettik. Üzüldük, sevindik.Sevgili Hakan Aksoy'un BEŞİKTAŞ'lılığı tartışılamaz.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki