'FİKRET ORMAN BİR YALAN MAKİNESİ!'

Fikret ORMAN'ın eski ortağı BJK Kongre ve Divan Kurulu üyesi Aziz ÇANKIRI yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2020, Pazartesi

Sevgili Beşiktaşlılar ;

Geçen gün, eski Başkan FO’yu TRT SPOR Kanalında Ersin Düzen’in programında sorulara cevap verirken ve geçmişten bahsederken yaptıklarını söylerken ve en önemlisi “çarptırılan gerçekleri söylemeye geldim” derken dikkatlice izledim.

İzlenimlerimi Aktarayım Mı?

Hayatımda bu kadar peşpeşe ,bilinçsizce, onursuzca ve yüzsüzce yalan söyleyen birini daha görmedim.Bu son çırpınışlar bile onu “BJK tarihinin en utanç verici Başkanı” olmaktan kurtaramayacak. Adam öyle şeyler söyledi ki, bilmeyen biri gerçekten onu Efsane Başkan koltuğuna çiviler ama tüm camia onun ne olduğunu anladı ve bunu farketti ki, Beşiktaş'ı korkunç bir borç batağına atarak kaçtı. Hem de arkasına bile bakmadan.

Bakalım Arkadaş Neler Söylemiş;

1-) Kulübe zarar vermedim, hizmet için geldim dediği Kulübe tarihinin en büyük zararını verdi 

2-) “100 milyon € kasaya girdi” dedi. Borç 1 € azalmadığı gibi, arttı ve bir tek transfer yapılmadı. Zaten bundan sonra taraftar “paralar nerde?” Diye sormaya başladı. Çünkü kimse aptal değil.

3-) Geldiğinde borç ne kadardı? Bıraktığında ne kadar borç vardı? Geldiğinden bıraktığı güne kadar kulübün kasasına ne kadar para girdi? Bu paraların tümü “Geçmişten gelen”borçlara mı harcandı?

4-) “117 yıl yapılamayan sponsorluk anlaşmaları yaptım” dedi. Yani ,117 yılda elde edilemeyen gelirleri elde ettik demektir değil mi? peki bu kadar gelir varsa borç neden azalmadı? Yine “tarihimizin en fazla forma satışı yapıldı” dedi. Peki bu satışlardan elde edilen Paralar nerde?

5-) Stadın yapımı kaça maloldu? Gerçek maloluş fiyatı yani keşfi ne kadar? Hemen söyleyeyim : Keşif 150 milyon TL Maloluş 650 milyon TL

6-) Geldiğin günden beri 341 milyon TLden 2.4 milyar TL ye nasıllar çıktı hiç mi borç ödenmedi? 

7-) “Tansfer ve paralara asla dokunmam” dedi ama, daha 2 Yil önce “tüm transferlerin tek yetkilisi benim” diyen kim?

8-) Her zaman sorduğum soruyu yine soracağım: KULÜP BATARKEN NASIL BAŞKAN VE YÖNETİCİLER ZENGİN OLUR? Lütfen biri çıkıp bunu bana açıklasın.

''Mal beyanında sürekli bulundum'' diyor;

Bakın buradan iddia ediyorum; Hayatımda gördüğüm, en büyük yalan makinası. Mal varlığı hakkında, 2012 ye kadar olanını sizlere söyleyebilirim ama sonrasını asla tahmin edemem. Çünkü tüm vaktini naktini hayatını Beşiktaş a 7,5 yıl harcayan biri nasıl vakit bulur da Servet sahibi olur? Yani nasıl yattığı yerden dolar milyoneri olur?

Sığındığı yer sadece “Geçmişten gelen borçlar”

Peki sormazlar mi adama “Eğer kulübün borçlarını azaltamayacak kabiliyetin yoksa neden Başkan oldun? Peki beceremeyeceğini anlayınca bile neden 7.5 Yil kaldın? Kulüp çok kötü durumdaysa, neden kimseden destek istemedin? Neden yanındaki namuslu ve çalmayan dürüst insanlarla yollarını ayırdın? Neden tekrar tekrar seçilmek için bir yerlerini yırttın?” Demek ki, cazip gelen bir şeyler vardı ki bu kadar sımsıkı sarıldın Başkanlık koltuğuna.

Dedim ya bu kadar utanmazlık rezillik görmedim.

Hayatım boyu kimseye beddua etmedim ama bu kulübü bu hale getirenlerin, Allah neresinden nasıl çıkaracağını çok iyi bilir. Çünkü kulübün ne hale getirildiğini öğrenmek isteyenler Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi den dinleyebilir.

FO Başkanı tebrik etmek için mesaj yazmış Başkan cevap vermemiş helal olsun. Alnından öpüyorum sevgili Başkanımı. Bu son “çoğunluk kararıyla” ibra edilmeme konusu da 117 yıllık Beşiktaş tarihinde bir ilktir kapak olsun.

Son bir sözüm daha var.

FO; Sakın Başkanlığı bırakıp kurtulduğunu sanma. Çünkü bu camia aylarca sarf ettiği “FO paralar nerde” sözünün arkasında ve takipçisi olacak kadar da onurlu bir camiadır. Bunu asla unutma. Rahmetli babamın bana bir tavsiyesi daha vardı o da şuydu: “oğlum ne yaparsan yap başkalarının zekasıyla alay etme”

Sevgiyle kalın

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki