FIŞ FIŞ KAYIKÇI!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2019, Pazartesi

 Eskiden İstanbul’da Eminönü - Karaköy arasında yolcu taşıyan kayıkçılar, müşteri beklerken kendi aralarında kavgaya tutuşurmuş...

 Durup dururken çıkan kavgada sesler yükselir, kürekler havaya kalkar, sağa sola savrulurmuş. Kavga çıkınca etraflarında toplanan halktan bazılarının kafasına kürekler iner, ama kürekler ne hikmet ise KAVGA EDEN KÜREKÇİLERİN HİÇBİRİNİN başına değmezmiş.

 Bu DÜZMECE kavga daha sonra denizden karaya taşınmış ve YANKESİCİLER, yeni camii önünde kayıkçı kavgası benzeri düzmece kavgalar ile halkı çevrelerine toplayıp soymayı adet edinmiş.

‘KAYIKÇI KAVGASI’ Hikayesi (HER NEDENSE!) Şimdilerde Bana BEŞİKTAŞ’ı Çok Fazla Çağrıştırıyor

 Cennet Mekan Süleyman SEBA’dan sonra hiç kimsenin ‘Birbirinin Kafasına Kürekle Vurduğunu’ görmedim. Onursal Başkanın 6 MİLYON DOLAR ile bıraktığı borç rakamı, bugün 100 KAT artarak neredeyse 600 MİLYON DOLAR seviyelerine getirilmiştir. Arada bir MASUSCUKTAN ‘Kayıkçı Kavgası’ edenlere şahit olsakta deşifre eden, ceza alan, dava edilen bir tane HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETME iddiası ile gündeme gelen eski / yeni yönetici görmedik, duymadık...

 Yeni Başkan ‘DEVRİM YAPACAĞIZ’ iddiası ile geldi. Camiaya bu sözü verenin Ahmet Nur ÇEBİ olması, gerçekten çok önemli. Çünkü 6.5 senenin büyük bir bölümünde 2. Adam olan Sayın Başkan için ‘GÖZ YUMAN’ kişi olmaktan ancak bu sözünü tutarak kurtulabilir. Tabi bu söylediklerim geçmişte Fikret ORMAN yönetiminde yer almış, bugün yeniden İKTİDAR KOLTUĞUNDA oturan yöneticiler içinde geçerli.

 Ahmet Başkan ve ekibinin, Mali yönden çok zor bir dönemde göreve geldiğinin herkes farkında ve elinden geldiği kadar destek olmaya gayret ediyor. Camia gerçekten ortada bir samimiyet görürse, bence bu destek uzun süre devam eder. Geçmişte, bu Kulübün ESKİ YÖNETİCİLERİ olma dezavantajı da Demokles’in Kılıcı gibi her daim başlarında. Kongre / Divan üyeleri ve taraftarlar başlarına yıllardır ‘Kürek Yemekten’ bıkkın ve kızgın.

 Devir eski devir değil. BEŞİKTAŞLI’lar ‘Kandırılmaktan ve Kafalarına Kürek Yemekten’ çok yoruldu. Temiz bir sayfa açmak için, Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin masasının üzerinde bazı ‘KAYIKÇILARIN’ isimleri gerekçeleri ile duruyor. Kimsenin kafasına kürekle vurmasına da gerek yok. Bir imza atması yeter!..

Hak edene Saygılarımla
   Hakan ÖNCÜL

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki