GİZLİ / SAKLI İŞLER!

Ahmet Nur ÇEBİ yönetimi ‘Şeffaf Olacağız’ vaadiyle iktidara gelmesine rağmen, kamuoyu ve Beşiktaşlılardan gizlediği konularla ön plana çıkıyor…
Haberin yayılanma tarihi:11 Kasım 2021, Perşembe

‘HESAP SORACAĞIZ’ DERKEN HESAP SORULUR HALE GELDİLER!

7.5 yıl boyunca Fikret ORMAN yönetiminde 2. Başkan olarak görev yapan Başkan ÇEBİ, Serdal ADALI ile girdiği seçimlerde en büyük vaadi eski yönetimden hesap sormak olmuştu. Bun anlamda KPMG Bağımsız denetim firması ile anlaştığını açıklayan Beşiktaşlı yöneticiler, 2 yıldır değişik bahanelerle raporu camiaya bir türlü açıklayamadı. Eski yönetimden ‘Hesap Soracağız’ diyerek iktidara gelen idareciler bugün soramadıkları hesabın, hesabını veremez duruma geldi.

KRİPTO PARA PROJESİ

Rakiplerinin uzun süre önce hayata geçirdiği ve büyük kazanç elde ettiği Kripto Para projesi, Beşiktaş’ta adeta ‘Yılan Hikâyesine’ döndü. Halen net bir açıklamanın yapılamadığı söz konusu projenin başında olduğu bilinen yöneticilerden Adnan DALGAKIRAN ve Umut ŞENOL, gelen eleştirilerin hedefi konumunda. Beşiktaş’ın son olarak Kointra firması ile anlaşmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında.

ALT YAPI VE SPOR OKULLARI ÖZELLEŞTİRİLDİ

- Alt yapı spor okulları özelleştirildi mi?

- Yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’ın kurduğu komiteye devredildi mi?

- Mali şartlar ve detayları nelerdir? Gibi sorular aylardır cevapsız kaldı. Beşiktaş’ın geleceği için stratejik önem taşıyan spor okullarının durumu ile ilgili, tek satır bile açıklamanın yapılmamasının nedenleri merak konusu?

YENİ STATIN MALİYETİ KAÇ PARA

Beşiktaş taraftarının yıllardır dilinden düşürmediği, hep bir ağızdan marşlarla dile getirdiği meşhur slogan ‘Fikret ORMAN Paralar Nerde?’ Bu söylemin bir numaralı konusu da, bir önceki yönetimin inşa ettiği stat ve maliyeti. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen, eski ve yeni yönetimin kalem-kalem camiayı aydınlatmak adına yaptığı tek bir açıklama dahi yok. Anlaşılan o ki yine ‘Kol Kırıldı Yen İçinde Kaldı’ Fakat bu kırık, Siyah-Beyazlı camiaya çok pahalıya mal oldu!

2 MİLYON TL’LİK DANIŞMANLIK FATURASININ AKIBETİ!

Fikret ORMAN yönetiminde yer alan hukuktan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, arada sırada yaptığı çıkışlarla gündeme geliyor. Bu çıkışlardan en dikkat çekeni, kendisi ve ortağına ait olan Kültür Hukuk Bürosuna kesilen 2 MİLYON TL’lik danışmanlık faturası. Konu ile ilgili en çarpıcı söylem, eski yöneticinin yine kendisinden geldi. ‘Paranın Nereye Harcandığını Halen Yönetici Olan Emre KOCADAĞ’a Sorun’ a diyen eski idareci ve konunun muhatabı BJK 2. Başkanı KOCADAĞ’dan, bir daha hiçbir açıklama gelmedi. Böylece bir zamanlar Ahmet Nur ÇEBİ ve ‘Çatı Danışmanlık’ Faturasının’ makus kaderini, Siyah-Beyazlı camia bir kez daha yaşamak durumunda kaldı.

Hakan ÖNCÜL / Özel Haber    

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki