''HAYALLER SÜLEYMAN SEBA GERÇEKLER TAHT KAVGASI!''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2022, Pazartesi

BJK’ya Çağ Atlatmış Onursal Başkan (Cennet Mekan) Süleyman SEBA, Kime Sorsan “İzinde” Olduğunu Söyler;

Beşiktaş camiasının, en kronik yalanıdır aslında “SEBA’nın İzinde Yürüyoruz.” Çünkü söylenenlerle, icraatlar asla bir birbirini tutmaz. Nasılsa camiamızd a ‘Lafa da Adama da’ bakan ve/veya sorgulayan yok(!) Yorulmadan, sıkılmadan yazmaya devam edeceğim. Siyah-Beyazlı kulübün en büyük sorunlarından bir tanesi ‘KALİTE’. Liderler bu asırlık çınarı düze çıkaracak hakkıyla yönetecek kişileri değil, başkana itiraz etmeyecek kendilerini yönetebileceği kişilerden idareci tayin ediyor.

Yeni Yönetimin Görev Süresini Tamamlayabileceğini Düşünmüyorum!

Aslında bunu bence yöneten-yönetilen, yazan-yazdırılan herkes biliyor da ortada bir ‘Taht Kavgası’ ve oyunları olduğu için doğru zamanı (Aklı Sıra) bekliyor Beşiktaşlılar değil de Kongreciler! Hadi kendi düşüncemizi zaman, mekan, kişi ve orta oyunlardan bağımsız örneklendirmeye çalışalım.

2. Başkan Engin BALTACI; Yıldırım DEMİRÖREN zamanında yöneticilik yapmış, arada bir kongre yönetmek için kendisine rastladığımız, Başkan ÇEBİ’ait Kaptan Demir şirketinden yol arkadaşı. Kulübe verdiği zarar/ziyanları buraya sığdıramayacağımız Adnan DALGAKIRAN gitti, yerine eski savcı şimdinin Avukatı Engin BALTACI geldi. Sorunlar yumağı ile boğuşan BEŞİKTAŞ’ın derdine dermandır, bence hayır!

ÖNEMLİ NOT VE TEŞEKKÜR : Arayan-soran çok oluyor, geri dönemeyince dert ediyorum. İnşallah son olacağını umduğum göz operasyonum, 17 Haziran Cuma günü. Herkesin iyi dilek ve enerjisi için sonsuz minnettarım. 

2. BÖLÜMDE;

-İşe Göre Değil, Başkana Göre Yönetici Devri!

-Hayaller Süleyman SEBA; Gerçekler Emre KOCADAĞ, Mesut URGANCILAR...

-Uyan BEŞİKTAŞLI

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla

       Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki