''Her Şey İçin Geç Kalındı!''

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Eylül 2020, Cuma

15.dakikada Boyd, Rio Ave’nin geride bıraktığı boşluğu farkına varıp, sol açıktan anahtar niteliğinde uzun diyagonal bir pasla sağ kanada oraya çok akıllıca bir koşu atan sağ beki Necip’i topla buluşturdu.

Antalyaspor maçında kafayla “olağan dışı” bir asist yapan Necip bu kez temel teknik açısından da bir sağ bekin yapması gereken hücum aksiyonunu sergiledi: Topu düzeltip havadan çok iyi bir pasla Güven’e asist yaptı. Necip ile Güven ilk yarıda çok iyiydiler. Necip ayrıca Rio Ave’nin en tehlikeli oyuncusu Mané sol önde oynarken, karşısında iyi bir defansif performans da sergiledi.

Başaramasa da uğraşıyor

2.yarıda ise Beşiktaş gereğinden çok fazla geri çekildi ve topu tamamen rakibe bırakma hatasına düştü. Larin, Güven’in sahadayken topu tutup takım arkadaşlarını öne taşıyan ofansif aksiyonlarını neredeyse hiç sergileyemedi. Larin topsuz oyunda kaybolduğu gibi top ayağına gelince de takımın gol atmasından çok sadece kendisinin gol atmasına konsantre oluyor gibi. Lakin en azından iyi kötü konsantre oluyor, başaramayınca bile uğraşıyor Larin. Misal halı sahaya son anda oyuncu eksik diye çağrılmış gibi oynayan Lens gibi de değil!

Eşleşmeler karıştı

67’de kontrolsüz müdahale ile Rio Ave’ye duran top fırsatı ikramedenLensbeyefendi,85’te Ave’nin bulduğu golün “gizli kahramanı”ydı! Moreno ve Welinton’un aralarına sızan Bruno’ya kafa vuruşu fırsatı vermeleri de hata tabii ama o ortayı Mané’ye yaptırtmak külliyen hataydı: Boyd sağ beke çekilen Mané’yi en azından takip ediyordu, yenilen gol pozisyonunda Boyd yerine sol öne geçen Lens bey, defansif sorumluluğunu yerine getirmediği için sol bek Rıdvan bindiren ofansif sağ beki kapatmak için öne çıktı, içerideki bütün eşleşmeler karıştı!

Geç kalındı...

Bir süredir maalesef futbolculuğu da “takma lens” gibi olan arkadaş, sağ öndeyken de maçtan yarım saat önce tam ekmek kokoreç yemişçesine tıkanıktı zaten! 90’da Mensah kaleye kasmak yerine içeri çevirse maç uzamayacaktı. 120+ 2’de ise Utku çok kritik bir şekilde kurtarmasa penaltılara kalmayacaktı. Sadece Avrupa için değil takviyeler için de geç kalındı!

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki