HÜRRİYET 'BİTMİŞ!'

Kurulduğu günden beri ‘Emeğe Saygı’ yayın politikasından ödün vermeyen Duyduk Mu & Medya Kartalı ekibi, hak ettiği karşılığı maalesef medya sektöründe bulamıyor…
Haberin yayılanma tarihi:24 Eylül 2020, Perşembe

CANER ERKİN HABERİ BELGESİ İLE YAYINDA

Dün akşam geç saatlerde Beşiktaş’ın eski oyuncusu Caner ERKİN’in Siyah-Beyazlı kulübü zor durumda bırakıp İcra takibi başlattığı haberi, internet sitemizde belgesi ile yayınlandı.

İŞTE ÖZEL HABERİMİZ;

ŞARK KURNAZI CANER ERKİN

Eylül ayında oyunculardan ‘Borçsuzluk Kâğıdı’ almak zorunda olan Beşiktaş yönetimi, eski futbolcusundan gelen beklenmedik hamle ile çok zor durumda kaldı. ‘Borçsuzluk Kağıdında’ kendisinin de imzanın gerektiğini fırsat bilen sarı-lacivertli oyuncu, Beşiktaş kulübünden Eylül ayında alacaklarını hemen tahsil edebilmek için Mahkeme ve İcra yolunu tercih etti.

TAHAKKUK YAPABİLMEK İÇİN İCRA TAKİBİ YAPTI

Caner Erkin’ in Eylül ayı sonunda kendisine ödeme yapılacağını bile bile icra takibi başlatması, akıllara Avukatı tarafından yanlış mı yönlendiriliyor sorusunu akıllara getirdi. Bu şekilde hareket eden oyuncu, Beşiktaş kulübünü ayrıca masraf ve avukatlık ücreti ödemek zorunda bıraktı.

HÜRRİYET GAZETESİ EKLEMELER YAPSADA CÜMLELER BİLE AYNI

Medya Kartalı Grup’un haberini sanki kendi haberiymiş gibi yazılan cümleleri bile değiştirmeden kullanan Hürriyet Gazetesi spor bölümünü, daha sonra diğer gazete ve internet siteleri de www.duydukmu.com internet sitesini kaynak göstermeden yayınlamaya devam etti.

‘Emek ve Emekçiye Saygı’ politikamızdan asla ödün vermeden kullandığımız haberlerin kaynak ve yazarlarını bundan sonrada yayınlayacağımızı bildirir, taktiri siz değerli kamuoyuna bıraktığımızın bilinmesini isteriz.

HAK EDENE SAYGILARIMIZLA

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki