İSMAİL ÜNAL ve ETHEM SANCAK’A OY VERMEM!

Beşiktaş eski Yönetim Kurulu üyesi Ahmet AKPINAR, Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Eylül 2019, Çarşamba

FİKRET ORMAN İÇİN KAÇINILMAZ SON

Fikret Orman’ın istifası olması gerekendi. Çünkü Başkan uzun süredir camiadan kopmuştu. Kendisini çok fazla zirvede görmeye başladı. ‘BEN’ demekten bir hal oldu. Hiçbir zaman ‘BİZ’ demedi. Yönetim kurulu ve camiayı yok saydı. Herkes kötü, ben iyiyim mantığına büründü. ‘Beni eleştirenler tornacıdır, tamircidir’ dedi. Bu kadar camiadan koparsanız, buda kaçınılmaz bir son olur. Birde camianın istemediği insanları camiaya ‘Pırlanta’ diye sokmaya kalkarsanız böyle bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırsınız. Beşiktaşlı’lar olarak, bizde durumun bu hale gelmesini istemezdik ama Başkan bu duruma kendi kendini getirdi.

BEŞİKTAŞ’IN MENFAATLERİNİ NASIL KORUDUNUZ?

Bir kere küfüre karşı olduğumuzu en baştan belirtelim. Ancak; Başkan diyor ki ‘BJK’nın menfaatlerini korudum. Peki, Mertcan Çam transferin de Beşiktaş’ın menfaatleri nasıl korundu?  Hatırlayın bir kulüp satın alınmıştı. O Kulübe verilen paralar ne oldu? En son Aras Özbiliz transferinde Milyon Euro’lar veriyorsunuz, sözleşmesini fesih ediyorsunuz. Buralar da nasıl BJK’nın menfaatleri korunmuş, Sayın Başkan bunları açıklarsa camiada tatmin olur. Zaten, camia da bunun gibi birçok olaya tepki verdi aslında.

2 MİLYON TL FATURA KESENLER TÜZÜĞÜ BİLMİYOR MU?

Fikret Orman açıklamasında diyor ki ‘Tüzüğü Divan Kurulu Başkanı İle Konuşacağız’ Sizin yönetiminiz de, Kulübe 2 Milyon TL danışmanlık faturası kesen Avukat arkadaşlar var. Kendisi BJK’nın tüzüğünü bilmiyor mu? Tüzük gayet açık.

İSMAİL ÜNAL ve ETHEM SANCAK’A OY VERMEM

Seçim evresine giren Camia da, birçok ismin hazırlandığını duyuyoruz. Bunlardan birinin de İsmail Ünal olduğu konuşuluyor. Ben kendisine oy vermem. Beşiktaş’ta, ilk başlarda bu kadar çakma üyeleri kim yaptı? İsmail Ünal. 15-16 yaşlarında ki çocukları üye yaptığı, o zamanlarda Tv’lere çıktı. Kayıtlar ortada. Açık ve net söyleyeyim. Ben ne İsmail Ünal’a, nede Ethem Sancak’a oy veririm. Beşiktaş’ın şanlı tarihini, bu isimlere teslim edilmesini istemem.

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki