MUHALİF YAZILARI BANA KİM YAZDIRIYOR?

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Eylül 2020, Cuma

Erk sahiplerine muhalefet ederken dikkat ettiğim tek konu kişilik, şahsiyet ve itibarlarına halel getirmeyecek cümleler kurmak aynı zamanda bilgi/belge sahibi olmadan ahkam kesmemektir.

Maalesef Fikret ORMAN döneminde özellikle sosyal medya ayağında, ben ve ekibim oldukça fazla itibar suikastine uğradık. Fenerbahçe/Galatasaraylı diyenler, (Bir Ara Saydım) Yirmiden fazla kişiyi Duyduk Mu-Medya Kartalı Grubun ortağı ilan edenler, benim yurt dışından yaşadığımı yazan/yazdıranlar vs vs vs… Her karalama ve iftira metoduna başvuran oldu da (Asıl Beni Üzen) bir Allah'ın kulu da ‘BEŞİKTAŞ Sevdasından, Siyah-Beyaz tutkusundan’ diye yazmadı, düşünmedi!

OLACAKSAN ‘BEŞİKTAŞ’IN ADAMI OL’ BİZE ONURSAL BAŞKANIN MİRAS!

Şimdilerin Yeni Modası ‘Bu Yazıları Kim Yazdırıyor?’

Belki BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’yi, mevcut yönetim kurulu üyelerinin çoğundan bile eski tanırım. Özellikle 2013-16 yılları arasında bugün halen değişmeyen EX Başkan (Umut GÜNER, Hüseyin MİCAN, Metin ALBAYRAK vb.) ile ilgili düşüncelerimi, endişelerimi paylaşmak için yan-yana gelirdik. Bu yazının ardından Ahmet beye yakın olan birileri, ilk fırsatta kendisine sormasını çok isterim. Ben ve ekibimde bir gün bile SİPARİŞ bir yazı/haber yapıldığına şahit olmuş mu? (Allah Var Kendisinin de Böyle Bir Talebi Olmadı.) Geçmiş de ve bugün dahil, Beşiktaş'ın Al-i menfaatleri için PAS geçtiğimiz konu ve haberler için, boş verin aferini, saygıyı hak etmiyor muyuz?

İKTİDARKEN DE MUHALEFETTEYKENDE TORUNOĞULLARI İLE SÜREKLİ GÖRÜŞTÜM

Beşiktaş Futbol A.Ş. Başkanı Erdal TORUNOĞULLARI ile kendi otelinde, dışarıda 1-2 yemekte, bayramda-kandilde uzun süre görüştüm. Yönetici olduktan sonrada, aramıza gerekli mesafeyi koyduk. Dileyen kendisine de danışsın. Ben ve ekibimde bir gün bile SİPARİŞ bir yazı/haber yapıldığına şahit olmuş mu?

BEŞİKTAŞ CAMİASI ÇOK KÜÇÜK BİZ BİRİZ BİRBİRİMİZ BİLİRİZ

Yine oldukça uzun yıllardır tanıdığım isimler, halen mevcut yönetimde görev yapıyor. Geldiği günden bu yana en sert şekilde eleştirdiğim Adnan DALGAKIRAN’ın fabrikasına da gittim, bebek kahvesinde defalarca da buluştum. Hakan DALTABAN ve Berkan GOCAY’ı oldukça eski tanırım. Mesut URGANCILAR ile elektriğimiz hiç tutmadı; O beni, ben onu ‘Sevimsiz’ bulsakta ismen-simaen birbirimiz biliriz. Hadi bu isimleri de katarak hepsine birden aynı soruyu yöneltelim. Ben ve ekibimde bir gün bile SİPARİŞ bir yazı/haber yapıldığına şahit olmuşlar mı?

Bu konuyu 1 kez yazıp kapatacağım. Dileyen herkes ile de her mecrada, yan yana gelmeye hazırım. Bu ekip yıllardır ağır bedeller ödeyerek gerçekleri yazmanın peşinde. Kimsenin lafı ile hareket etmedi, etmeyecekte. Beşiktaş'ın, şu an içerisinde yan yollara sapmış kişi ve kişileri ile bizleri karıştırmayın. ‘SIZINTI’ için de ‘SIZDIRANLARI’ çok uzakta aramayın. Ön yargısız sağınıza, solunuza dikkatli şekilde bakın yeter. Dün yapan, bugünde yapar. Yaptıkları Yapacaklarının Teminatı Olmuş!

UTANMADINIZ MI?

Milyonlar taraftarın Şampiyonlar Ligi hayalinin son bulduğu, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Selanik’inde yaşanan (en kibar tabirle) ‘ÇİRKİN’ olayı; İsimler, personel ifadeleri, şirkete yazılan üst yazı, otel (6.Kat), ve daha birçok ayrıntısı ile bu beğenmediğiniz ekip ile araştırıp vakıf olduk. Hatta 2 kez hazırladığımız haberi de mecra sorumlusu olarak iptal ettim. Daha öncede (Elimizde Görüntüler Olmasına Rağmen) Özel Hayat ve Aileye değerlerine saygı politikamızdan dolayı, bir eğlence mekanında ki rezaleti yine yayımlamamıştık. Umarım Ahmet Nur ÇEBİ artık camianın ağabeyi gibi değil, Lideri gibi davranmaya başlar. Çünkü artık bazı yöneticilerin ‘GÜÇ ZEHİRLENMESİ’ bu camiayı da, kendilerini de rezil edecek hale dönüştü.

Biz gerçeklere şahit olduğumuz da çok UTANDIK. Siz; bu olaya sebep olanlar, bilenler, örtbas etmeye çalışanlar, susanlar… hiç UTANMADINIZ MI?

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki