N'Sakala’yı Bırak ‘Sarı Kartal’ Rıdvan’a Bak!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Nisan 2020, Çarşamba

Bu yazının ‘Ana FİKİRİNİ’ olduğu gibi aktara bilmem için, herkesle hem FİKİR olmamız gerekiyor.
 
Futbol simsarların kirlettiği bir oyundur ve Menajer, Gazeteci, Yöneticilerin taraftarlar üzerinde ALGI oluşturularak RANT sağladığı iğrenç bir düzeneğin parçası haline getirilmiştir.
 
‘’HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’’
 
Korona Virüs melanetinden sonra, bu tanımlamayı hemen her gün ve her keslerden duymanız mümkün. Peki; Futbol artık yeni düzenle var olacaksa, YÖNETENLER yeni düzene göre planlamaları uygulamaya sokacak mı? Görünüşe ve gidişata  bakılırsa HAYIR!..
 
Buyurun yazının giriş kısmında bahsettiğim ‘ALGI OLUŞTURMAK’ konusunu BJK’nın en çok transfer gündemini meşgul eden oyuncuyla, N'Sakala ile örneklendirelim.
 
-Aylardır, N'Sakala’nın Siyah-Beyazlı camiaya transferinin an meselesi olduğunu okuyup duruyoruz. Bu bitmek-tükenmek bilmeyen haberleri YÖNETEN, elbette birileri var!
 
-Tahmin edeceğiniz üzere söz konusu oyuncunun ‘Oyun Kuran’ birde MENAJERİ var!
 
-Tabi, transferi gündemden düşürmemek için ‘Pişirip Pişirip’ insanların önüne koyan YAZANLAR var!  Etti mi size 3’lü ‘Sac Ayağı’?
 
N'SAKALA’YI ÇOK SEVME ZAMANI
 
‘ALGI’ operasyonun 2. bölümü, futbolcuyu sempatik göstermek hamlesidir. Eminim, sizlerde şu tür haberleri okumuşsunuzdur. ‘Yıldız Oyuncu Beşiktaş’ta Oynayabilmek İçin Kazandığı Ücretin Yarısına Razı Oldu. Yıllık 750 Bin Euro’ya Evet dedi.’
 
Peki, kaç para ediyor bu 750 Bin Euro? Türk Lirası ile yaklaşık 6 MİLYON TL.  4 Aylık, BJK Personel Maaş Toplamı. Birde buna MENAJER Ücreti, Prim Bonus, vb. diğer ücretleri ekleyin. Etti size, 6 Aylık BJK Personel Maaş Toplamı!
 
ÇÖZÜM SARI KARTAL RIDVAN’DA
 
Teknik, taktik, sistem vs. yazarak futbol erbaplarına saygısızlık etmek istemem. İşin ilmi kısmını ustalar anlatsın. Ama kendi araştırma, bilgi ve gözlemlerime dayanarak şu kadarını söyleyebilirim ki; BJK Alt yapısından Gümbür-Gümbür bir yıldız adayı geliyor. Adı Rıdvan YILMAZ!..
 
21 Mayıs 200 İstanbul’da doğumlu. Altyapıdan yetişti. Sol bek mevkinde görev yapıyor. Beşiktaş U16, Beşiktaş U17, Beşiktaş U19 takımlarında forma giydi. 1.74 boyunda. Sözleşmesi, 2023 yılına kadar.
 
İSTATİSTİKLER;
 
Türkiye Ligi U19 Elit A:    17 Maç 3 Gol 3 Asist
Türkiye Kupası:                 1 Maç      90 Dakika
Süper Lig:                          1 Maç      90 Dakika
MALİYETİ: 50 Bin Euro = 1 Haftalık BJK Personel Maaş Toplamı!
 
Fazla Söze ‘Hacet Yok’ Hesap-Kitap Ortada
 
Zor ve belirsiz zamanlar geçirdiğimiz bu dönemlerde, Beşiktaş’ın tamamlaması gereken 8 hafta var. Ver ‘Sarı Kartal’a formayı, yıkmaya başla bu iğrenç düzeni… Kazanırsa Türk Futbolu, Emek, Beşiktaş, Adalet, herkes kazanır. Kaybeden kirli sistemin kan emicileri, 3-5 çakalı olur.
 
Aslında Sergen Hoca, bunu yapacağının emarelerini gelir gelmez yaptığı ilk hamlesi ile gösterdi. Hemde Beşiktaş’ta, kimselerin görmediği Dünya’da örneği olmayan bir ismi ekibine sessiz sedasız katarak gösterdi. O isim Ozan KÖPRÜLÜ. Çok yakında, bu genç hocayı sizlere tanıtmaktan büyük keyif alacağım. Bilenler-bilmeyenlere, Duyanlar-duymayanlara anlatsın diye…
 
Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki