ÖLÜM SESSİZLİĞİ!

Fikret ORMAN ve Eski yönetim kurulu üyeleri, neden sessiz kalmayı tercih ediyor?
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2020, Çarşamba

Bir dönem hakkında bir çok iddia ortaya atılan Beşiktaş eski Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bugünlerde adeta ‘Ölüm Sessizliğine’ büründü..

Bizler de Duyduk Mu & Medya Kartalı Ekibi olarak, 7,5 yıl süren dönemdeki iddia ve isimlerin bir kısmını derleyip hatırlatmak istedik. 

FİKRET ORMAN

Aslında kendisi ile ilgili tüm iddialar, bir cümle ile tarif edilebiliyor. FİKRET ORMAN PARALAR NERDE?  1 Haziran 2018 - 31 Mayıs 2019 tarihleri arasındaki hesap dönemine ilişkin faaliyet ve işlemlerden dolayı İbra edilmeyen Ex Başkan, bu aralar Beşiktaş’ta kendi dönemi ile ilgili soru ve sorunlar yerine sıkça magazin sayfalarında boy gösteriyor.

UMUT GÜNER

Yöneticiyken de kendisi ile ilgili hiçbir soruya cevaplamayan eski As Başkan, ‘Sahte Evrak Düzenleyerek BJK Yönetim Kurulu Üyesi Oldu’ iddialarının mahkemeye taşınmış olmasına rağmen bir türlü açıklık getirmedi. BJK’nın yeni stadı yapılırken sorumlu yöneticilik görevini üstlenen Güner, ardından Futbol Şube sorumlusu olmuş ve büyük paralar harcanarak yapılan transferlerle ilgili sessiz kalmayı tercih etmişti. Hakkında iddianame de düzenlenen Umut GÜNER’in, 1997 ve 98 tarihleri arasında BJK'nin voleybol takımında Lisanslı oyuncu olarak görev yapıp yapmadığı ise halen gizemini koruyor! 

HÜSEYİN MİCAN

Kartal Yuvalarından sorumlu yönetici olmadan çok öncede hiçbir yetkisi olmadan, Sportif A.Ş.’ye aşırı ilgisi vardı. Ardından eski Başkan Fikret ORMAN, kendisinde bir ışık görmüş olacak ki yönetim kuruluna aldı. Mağazalardan ‘Çalınan Paralar’ iddialarına ‘Sorumlu Çalışanı Bulduk ve Mahkemeye Verdik’ diyerek cevaplasa da, daha sonra Dava edilen kişi beraat etti. Hakkında gümrükte kaçak olarak sokmaya çalışılan BJK Logolu telefon kapakları, eskiden kalma arsa-tarla alım-satım konuları, kaybolan Hologram ve ürünlerle ilgili sessizliğini sürekli korudu. Eski Kartal Yuvası Müdürü Cemil KENT, özellikle ‘Kaybolan 458 BİN TL’nin ortaya çıkması ile ilgili konuyu mahkemeye taşıdı. Dava 1 Ekim 2020 tarihinde görülecek. 

METİN ALBAYRAK

Yönetici olduğu dönemlerde adeta joker gibiydi. Basın sözcüsü, Genel Sekreter, Kartal yuvası sorumlu yöneticisi… Hatta Mitrovic transferinde de en fazla fazla adı anılan idareciydi. Fakat Albayrak’ın ismini en fazla Kocaeli Birlikspor’un, Beşiktaş’ın pilot takımı yapılması kararı ve sonrasında duyduk. Söz konusu kulüp için ani bir kararla 10 MİLYON TL ödenerek Pilot Takım yapılma kararı alınmış, 1 MİLYON 300 Bin TL’de kaparo verilmişti. Dönemin Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz ‘ Metin Bey süreci yakından biliyor. Metin Albayrak ve Fikret Orman'a, neden anlaşmanın gerçekleşmediğini sorabilirsiniz” açıklaması ile kafaları karıştırmış ve anlaşma sessizce iptal edilmişti. Konunun muhatapları daha sonra hiçbir açıklamada bulunmadı.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

Yönetim kurulu üyesi olduğu zamanlarda açıkçası, her olaya bir cevabı vardı. Kamuoyunun ikna olup-olmaması bir yana, çoğu zaman ters köşeye yatmayı bile göze alarak basın toplantılarında boy gösteriyordu. Mesleği Avukatlık olan eski yöneticinin adı geçtiğinde ilk akla gelen, ortağı olduğu firmanın BJK’ya kestiği 2 MİLYON TL’lik danışmanlık faturası oluyor. Katıldığı bir canlı yayında halen yönetici olan Emre KOCADAĞ için ‘ Kestiğim Faturanın Akıbetini Eğer Kendisi Açıklamazsa, Ben Kısa Zaman İçerisinde Açıklayacağım’ demiş olsa da, uzun zaman geçmesine rağmen bir daha konuşmadı. Hukuk İşlerinden Sorumlu yönetici olduğu dönemlerde Beşiktaş, taraftar, kongre üyesi ve gazetecilere Dava açma rekoru kırdı. Fulya Otopark, Kuzu Grupla yaşanan çek krizi, Benzin İstasyonu-Ümraniye Davaları Vb. olaylarla ismi ön plana çıktı. Yaşadığı fırtınalı aşkın görüntüleri, eski tanıdığı bir iş insanına kafa atması videoları ile gündemde kalmaya devam etti. Bir süre çok konuşup Siyah-Beyazlı camiaya Hiçbir şey anlat(A)mayan Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, modaya uydu ve sessiz kalmayı tercih etti.           

Bu haberden çıkarılacak kıssadan hisse; Yeni yönetici ve yönetici olacaklara tavsiyemiz, asla kulaklarınızın üzerine yatıp ölüm sessizliğine bürünmeyin. Arşiv ve Beşiktaş tarihi asla unutmuyor, unutturmuyor…

DUYDUK MU / ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki