ŞENOL GÜNEŞ ERMAN TOROĞLU’NU SUSTURMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Şenol Güneş "Oynadım Oynattım Oynatalım" isimli kitabında kendisini şike yapmakla suçlayan eski hakem Erman Toroğlu'ndan şikayetçi olarak manevi tazminat davası açmıştı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ağustos 2022, Salı

Şenol Güneş Ayrıca Toroğlu'nun İddiasını Ortaya Attığı "Oynadım Oynattım Oynatalım" İsimli Kitabı Kaleme Alan gazeteci Hamit Turhan Ve Turkuvaz Yayıncılık'tan da Şikayetçi Oldu

Kendisini  şike yapmakla suçlayan Güneş, eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'ndan şikayetçi olarak Toroğlu'na manevi tazminat davası açtı. Beşiktaş ve Milli takımın eski hocası, avukatı vasıtasıyla İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 17 Mayıs 2022 tarihinde başvurmuştu.

Erman Toroğlu, Süper Lig'in 1976-777 sezonundaki Trabzonspor-Zonguldakspor karşılaşmasının berabere bitmesi için şike yapıldığını öne sürerek durumun ortaya çıkmasından sonra dağıtılan parayı, Şenol Güneş hariç diğer tüm futbolcuların iade ettiğini yazmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ; ‘KİTAPLAR TOPLATILSIN, TOROĞLU SUSTURULSUN!’

Şu an boşta olan Teknik direktörün akıl almaz talep ve istekleri, kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Trabzonlu hoca hakkında ‘Şike’ iddiası bulunan kitabın toplatılmasını, ünlü yorumcunun da  konuyla ilgili konuşmasına kısıtlama getirilmesini talep etti.

YARGIDAN ŞAŞIRTAN KARAR!

Mahkeme, Güneş'in kitabın satışının durdurulmasını talebine onay vermedi. Ayrıca Toroğlu'nun kitabı hakkında konuşmasına dair istenen talebi de reddetti. Ancak bir şerh düşerek Mahkeme, Erman Toroğlu'nun, Şenol Güneş'in adının geçtiği bölümlere konuşma sınırı getirilmesini ise kabul ederken, buna karşı bir hafta içerisinde mahkemeye itiraz yolunun ise açık olduğuna hükmetti.

Özel Haber / Duyduk Mu?
    Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki