SERGEN HOCA LJAJIC'İ YENİDEN KAZANACAK!

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2021, Cumartesi

YÜZLER GÜLÜYOR

Siyah Beyazlı ekipte son dönemde sıkıntılı günler yaşayan Adem Ljajic'in bugünkü idmandaki neşeli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Sırp oyuncunun bir hayli moralli olduğu gözlenirken, takım arkadaşları ise antrenman sahasının kenarında biriken kar ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

61 GÜN SONRA FORMASINA KAVUŞTU

Beşiktaş'ın deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştığı mücadelede teknik direktör Sergen Yalçın'ın Adem Ljajic kararı çok konuşuldu. Skor 4-0 iken Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'ın yerine Adem Ljajic oyuna dahil oldu. Sırp futbolcu, 61 gün sonra formasına kavuştu. 61 gün sonra formasına kavuşan Adem Ljajic, 81. dakikada topu ağlara gönderdi ancak pozisyonun öncesindeki elle oynama sebebiyle gol geçerlilik kazanmadı. Adem Ljajic'in bir süre önce yedek soyunduğu maçların öncesinde elleri cebinde ısınma dakikalarını geçirmesi büyük tepki çekmişti. Sergen Yalçın da o dönem Ljajic'e tepki göstermişti.

SERGEN YALÇIN'DAN LJAJIC YORUMU

Maç sonrası açıklamalar yapan Beşiktaş teknik direktörü; "Ljajic'ten mutlaka yararlanacağız. Çok yetenekli bir oyuncu. Ekstra güç katabilecek bir oyuncu. Şu anki oyunda yetenekli olmak yeterli değil. Savaşmak, koşmak gibi ekstra durumlar var. Umarım ligin ikinci yarısında ondan faydalanırız." sözlerini kullandı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki