ŞİKAYETÇİ OLMAYANLARI ŞİKAYET EDİYORUM!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ekim 2021, Pazartesi

Ocak 2021 Tarihinde Kayserispor – Beşiktaş Maçında Çıkan Olaylar Ve Çıkan Karar İle İlgili Yazı Dizisine Devam Ediyoruz

Sevgili Dostlar; Burada en önemli kriter TARAFLARIN ŞİKÂYETÇİ OLMADIKLARI KAYDEDİLEREK, şüpheliler hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığı noktasıdır. Yazının final bölümünde, bu konuya uzun-uza değineceğiz. Ancak herkesin olaya tam vakıf olabilmesi adına, tüm detayları sizlere aktarmak boynumuzun borcu. Yazının ilk bölümünü http://www.duydukmu.com/haber/besiktasin-serefini-takip-edin_h32608.html  ‘den takip edebilirsiniz.

MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY BEYAZ TV CANLI TELEFON BAĞLANTISI

Beşiktaş As Başkanına Ağır İthamlar...

BJK As Başkanı Adnan Dalgakıran bir televizyon bir kanalında '‘Baki Ersoy, kapıda yöneticileri yumrukladı kaçtı. Daha öncede Berna Başkanın kardeşinin burnu kırıldı, yine bu arkadaşlar yapmışlar. Bunları nasıl statlara alıyorlar’' demiş. Bir yönetici iftira atmayacak. Yalan konuşmayacak. Bunun bedelini de öyle ya da böyle öder. Bu Adnan Bey nereden güç alıyorsa geçmişine de baktım, gelecekte de bu geleceği ile birlikte neler yaşayabileceğini tahmin edebiliyorum. Hani As Başkan Kamera kayıtları var diyor ya, bunlar geçmişlerinde kamera kayıtları ile oynamayı çok severler. Allah’tan, ben görüntülerin orijinallerini aldım. Bunların nereden beslendiğini öğrendiğim için, görüntülerin orijinallerini alma gereği hissettim. Ben şiddet olaylarını tasvip etmiyorum. Olaylarda da yokum. Dalgakıran ifadesinde aynen şunları söylüyor. ‘Milletvekili ile kardeşi vurdular kaçtılar’ Bunlar yalanlarla buralara gelmişler. Geçmişlerine baktığımız zaman, bunların ne olduğu açık. Beşiktaş kulübüne de böyle kişiler zarar verir. Ben yalan söyleyen adamla karşılıklı konuşmam. Adnan Dalgakıran’a iki tane soru soracağım.

1-) Baki Ersoy birisine yumruk attı ve kaçtı mı?

2-) Baki Ersoy Berna Başkanın kardeşinin burnunu kırdı diyor. Bunları ispatlasın. Yarın öbür gün bunların taktikleridir. Gizli tanıkta bulurlar…'' açıklamalarında bulunmuştu.

ADNAN DALGAKIRAN BEYAZ TV CANLI TELEFON BAĞLANTISI

Milletvekilinin Açıklamalarının Ardından Dalgakıran’dan Geri Adım

‘Bu tartışma ve olaylardan, son derece üzgünüm. Biz bugün sahalarda görmek istemediğimiz olaylarla karşılaştık. Kayserispor maçında bir gerginlik yaşandı. Protokol tribününden ben ve arkadaşlarımın, tanımadığı birkaç kişi hem Antrenörümüze hem futbolculara küfür ettiğini gördük. Yönetici arkadaşlarımızda buna tepki gösterdiler. Dışarıda kargaşa oldu. Üç tane locada maç seyrediyorduk. Bir Beşiktaşlı arkadaşımıza yumruk atıldığını gördük/öğrendik. Bu kişinin kim olduğunu orada ki kişiler bize kim olduğunu söylediler. Darp edilen arkadaşımız polise ifade verdi. İfadesi bizde. Biz lafla konuşmuyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Canlı Yayına Çıktığını Unutuyor!

Beşiktaş As Başkanı Dalgakıran, aynı gece çıktığı canlı yayını hatırlamadığını belirtip bakın açıklalamalarına nasıl devam etti. ‘Bizim kimseyle derdimiz yok. Neden iftira atalım. Bundan sonrası hukuki süreçlere kalmış. Hepimiz olayın sıcaklığı içerisindeyiz. Başka bir kanala bağlanıp bağlanmadığımı tam hatırlayamıyorum. Bizde öfkeli hareket etmiş olabiliriz, canımız yandı. Benim kavgacı birisinin olmadığımı herkes bilir. Ortada bir yanlış anlaşılma varsa da hukuk bunu çözecektir.’

2. BÖLÜM SONUÇ; Artık yazının son bölüme geliyoruz. Finalde söylem ve eylemler arasında ki tezatlığı, uzlaşma sürecinde yaşananları, Beşiktaş kulübünün nasıl bu olaydan zarar gördüğünü yazarak 'Şikayetçi Olmayanları  Sizlere Şikayet Edeceğim..'

(ŞİMDİLİK) Hak Edene Saygılarımla
         Hakan ÖNCÜL. 

ARKASI YARIN;

Hani Verdiğin Sözler???
Kavgadan Kaçanlar
Havada Kalan Sorular
Herkesin Yanına Kar Beşiktaş’a Zarar Kaldı

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki