'SİZ KİMSİNİZ?'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Kasım 2021, Pazartesi

BARDAĞIN TAŞTIĞI GECE HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI

Beşiktaş’ın Hatayspor’a mağlup olduğu maçın hemen ardından ‘’ İşler iyi giderken güvenlik kameralarına bile konuşan, Beşiktaş’ta yönetici olmanın nimetlerinden ziyadesi ile faydalanan As Başkan Sn: Emre KOCADAĞ. Bu kötü zamanlarda da çıkıp 2-3 kelime etseydiniz. Camia olarak, sizin tespitlerinize çoookkk ihtiyacımız VAR!!!’’ içerikli, sosyal medyadan bir paylaşım yaptım. Gecenin stres ve sinir sıkışmasından tam olarak bakmadım ama inanın yarım saat bile üzerine geçmeden cep telefonuma, birçok ayrı-ayrı birçok hesabın ekran görüntüleri düşmeye başladı…

EMRE KOCADAĞ HER YERDE!

Burada konuyu kişilere indirmemek adına, genel paylaşılan içerikleri sizlere aktarayım. (Tekraren hatırlatıyorum maç çıkışı tek bir kelime edilmedi. Bizde eleştiri hakkımızı kullandık ve ardından kıyamet koptu. Sosyal medya, As Başkanın hallerini adım-adım paylaştı;

- ‘Emre KOCADAĞ Havalimanı yolunda, İstanbul’a iner-inmez açıklama yapacağını bildirdi. (BJK Taraftar Grubu Instagram Paylaşımı.)

- Emre KOCADAĞ maçın değerlendirmesini İstanbul’a iner inmez yapacak (Gazeteci!.)

- As Başkanımız Emre KOCADAĞ, açıklamalarda bulunacak. (BJK Resmi.) Ve bunun gibi daha onlarcası…

SİZ KİMSİNİZ?

Hayat ve Beşiktaş görüşü çok ortada birisiyim. Onursal Başkan, cennet mekân rahmetli Süleyman SEBA’nın ‘Kimsenin Adamı Olmayın, Olacaksanız Beşiktaş’ın Adamı Olun…’ ışığında yürümeye çalışıyorum. Bu yüzden kişileri umursamaz, isimlerin gölgelerine bile muhalif olurum. Yanlış gördüğümü söyler, yazar/çizer doğruları alkışlarım. İstisnasız yeni, eski tüm yönetenlere soruyorum. Allah aşkına kimsiniz siz? Beşiktaş’ın kudreti, büyüklüğü, şanlı tarihi, ona inanmış, çok sevmiş milyonlarca Kartal yüreği olmasa, ‘Siyah-Beyaz, Ölüm-Yaşam’ çizgisine adanmış ömürler, çArşı gibi dünyanın gelmiş geçmiş en önemli RUHU bu deli sevdanın peşinde ömür tüketmese sen-ben-o- Siz kimsiniz? Biz kimiz? Oturduğunuz koltuk ve makamların sevenleri için bir kutsiyeti olmasa, sizlerin ne yaptığından, ne konuştuğunuzdan, duruşunuzdan ve varlığınızdan kime ne!  

GEÇMEYEN HASTALIK ‘GÜÇ ZEHİRLENMESİ!’

Kişisel olarak Başkan, As Başkan, yönetici, profesyonel/beyaz-mavi yakalı kimse ile ben ve ekibimin şahsi bir hesabı yok olmazda. Bunu defalarca yazdım, yazmaya devam edeceğim. Bizim hesabımız kendini ardına 3-5 gazeteci, 8-10 troll alarak güç zehirlenmesi ve refleksi ile kulüp ve camianın kendisini üzerinde görenlerle. Sağda-solda ‘Hakan ÖNCÜL ve ekibi yönetici karalamayı seviyor’ diyenlere son 10 yılda tek bir dava kaybetmemiş, tek bir haberi yalanlanamamış bir ekipten bahsettiğinizi hatırlatırım.

SÖZ VERDİK RAPORLARI BEKLİYORUZ SÖZ VERDİNİZ RAPORLARI ARTIK AÇIKLAYIN…

BJK As Başkanı Emre KOCADAĞ’ın, BJK’ya (Şahsi Fikrim) hiçbir katkı sağlamayan açıklamaları yapıp yapmaması umurumda bile değil. Kendisinin kantarın topuzunu kaçırdığında, Beşiktaş’ın efsanelerine de saygısızlık ettiğini biliriz! Eski yöneticilerden Şafak MAHMUTYAZCIOĞLU’nun iddiaları karşısında, kulağının üzerine yattığı zamanlarını da!

Hele şu Fikret ORMAN dönemi denetleme (KPMG) raporları ‘Hayaldi Gerçek Oldu’ kıvamına bir dönüşsün, o zaman Kartal yuvalarından başlayıp bizlerde sorularımızı sormaya başlarız. Ondan sonra ister X Başkan döneminde ses tonunu bile duyamadığımız bugünlerin en popüler yöneticisi olan Emre KOCADAĞ cevap versin, isterse kendisini BEŞİKTAŞ kadar sevenler!..

Hak Edene Saygılarımla
     Hakan ÖNCÜL.        

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
01 Kasım 2021, Pazartesi, 16:53
Emre kocadağ gazeteciler ve trolleriyle başkan olma hayalleri kurmuş. Belkide burdan siyasete atlatırım diye düşünüyordur. Kimse sahte pr çalışmalarıyla Beşiktaş taraftarıyla dalga geçemez.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki