TEVFİK YAMANTÜRK'ÜN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME ÇABASI BOŞA DÜŞTÜ!

Divan Kurulu Başkanı adaylığını yeniden açıklayan Tevfik YAMANTÜRK’ün, Ethem SANCAK’ın BJK Disiplin kuruluna verildiğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2022, Perşembe

DİSİPLİN KURULUNDA BÖYLE BİR BAŞ VURU YOK!

Beşiktaş tüzüğüne göre disiplin kuruluna verilecek baş vuruların, öncelikle yönetim kuruluna sunulması gerekmekte. Başkan ve idarecilerin uygun görmesi durumunda, konu Disiplin kuruluna sunulur. Duyduk Mu & Medya Kartalı ekibinin edindiği bilgiye göre, Ethem SANCAK’ın ceza alması için BJK disiplin kuruluna böyle bir başvuru gönderilmedi. Bu durum da ya Siyah-Beyazlı idareciler halen konuyu Disipline sevk etmedi, ya da Tevfik YAMANTÜRK, adaylık açıklamasının medyada daha fazla yer alabilmesi için kamuoyuna yanlış bilgi verdi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş’ın TMSF’ye düşmesi durumunda satın almak istediğini ifade eden iş insanı Ethem Sancak’la ilgili soruyu yanıtlayan Tevfik Yamantürk, "Ethem Sancak’ı yönetimin disipline verdiğini duyduk. Ama bence önemli olan toplum, bu gibi insanları içine kabul ederken daha dikkatli olmalı. Kimin kayığına binerse onun küreğini çeken insanların Beşiktaş’ta yeri olmamalı. 'Bana Türk demeyin, ben Arap’ım, utanırım' deyip de arkasında aslan gibi Türk koruma polisiyle İstanbul’un ortasında dolaşan insanları Beşiktaş’ta yeri olmamalı. Burada ay-yıldız var, Arap bayrağı yok"  açıklamalarında bulunmuştu.

DUYDUK MU? / Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki