TFF ATEŞLE OYNUYOR!

İstanbul’da oynanacak maç öncesinde zorunlu olarak koronavirüs testine giren olan Antalyaspor’da, İlk yapılan testler sonucunda 46 kişilik kafilede 41 pozitif sonuç görüldü...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2020, Cumartesi

Bunun Üzerine İkinci Kez Teste Giren Teknik Heyet Futbolcu ve Personelde Bu Kez 40 Pozitif Çıktı

Sonuçlarda tutarsızlık olduğunu düşünen Antalyaspor, 3. kez Kovid-19 testi yaptırma kararı aldı. Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Isparta Süleyman Demirel Hastanesi Laboratuvarı’nın test sonuçlarının uyuşmasının ardından kulüp, bir futbolcu ve bir personelde Kovid-19 tespit edildiğini, bu isimlerin ise izolasyona alındığını açıkladı.

Antalyaspor Kulübünden Resmi Açıklama Yapıldı 

"Fraport TAV Antalyasporumuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi dün ve bu sabah özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır. Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır.

BEŞİKTAŞ ENDİŞELİ TFF’YE RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

Siyah-Beyazlılar, yaşanan bu bilgi kirliği içerisinde oyuncu ve teknik heyetini riske atmak istemiyor. Antalyaspor’un kesin test sonuçları ortaya çıkana kadar, maçın ileri bir tarihe ertelenmesi için TFF resmi başvuru yapıldığı öğrenildi.

TFF ATEŞLE OYNUYOR

Türkiye Futbol Federasyonun; Maçı oynatmak için hem Beşiktaş hem Antalyaspor’u ileride doğabilecek daha büyük tehlikeleri hesaplamadan, ısrarla oynatmak istemesi, 2 kulübün taraftarları arasında da büyük tepkilere neden oldu.

Beşiktaş Kulübünün, kısa bir süre içerisinde konu ile ilgili bir açıklama yapacağı gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki