'YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL!'

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Eylül 2020, Salı

Mevzu Konya Deplasmanı Olunca Büyük Düşünür Mevlana Celaleddin-i Rumi İle Başlayalım İstedim

Tam hem spor camiası'nda ,hemde maalesef tüm yaşantımızda yaşanan çarpık , kişiliksiz ve artık iki yüzlüden bile daha çok çok yüzlü ilişkiler SİLSİLESİ günbegün aşağıya çekiyor , bizde dizi film misali seyrediyoruz. 

Büyük Aşkımız BEŞİKTAŞIMIZ Konya'da Hepimizi Üzüntüye Boğdu

Bir sürü olumsuz şey yazabilir ve anlatabiliriz. Tabii ki bende bir-iki eleştiri yapacağım. Ama herşeyden önce gün birlik günüdür. Lafta değil özde Beşiktaşlı olmak zor günde kenetlenme demektir. Büyük aşkımızın peşinde koşarken şimdiki günler koşulsuz , sorgusuz tam destek zamanıdır. Lütfen daha sonra sorup soruşturalım. Zaman destek zamanı. Birbirini satanlara duyurulur.

Bundan 4 sene kadar önce idi. DUYDUKMU.com sayfalarında o zamanki Yönetim Kurulunun almak istediği dolar'a endeksli kredi (2 yıl sonra ödemesi başlayacak) Eğer alınırsa kulüp için felaket olur ne olur engel olun diye bir istediğimiz vardı. Çok şükür bu kredi o zaman alınsaydı ki alınamadı şimdi ne olursa olsun camia olarak nefes alabiliyoruz. O zaman ki kur 2.30 Türk lirası civarında idi. Üstünden 4 yıl geçti şuan dolar 7.80 TL geri kalan yılları düşünmek bile istemiyorum.

Bütün camianın yaradan yardımcısı olsun Konya'da takım bir oyun oynadı, yüreğimize oturdu. Sosyal Medyada çığlıklar,isyanlar gırla...

Maçın kadrosuna takıldım ardından çakıldım devamında takımda yerle bir oldu. Soru sormadan duramam lütfen affedin. Hangi üst akıl Domagoj Vida’yı bu maçta sahaya sürdü yaklaşık iki aydır Vida’nın bağlantılarını söktün vidalarını gevşettin. İtalyan Kulüpleri ile pazarlık halindesin. Bu kişiyi niye sahaya sürüp riske atıyorlar, her türlü düşünüyorum, içinden çıkamıyorum. Takımda ilişkiler ve iletişim durumu yerlerde gibi... En kötüsü de takımın ruh hali 3. rauntta hakem sayıyor gibi geliyor bana. Her oyuncunu yeteneği yeri gelir tartışılır ve eleştirilir. Ama oyuncunun moralini bozarak değerini düşürerek asla kazanamazsın.

 Başa dönelim takım , teknik kadro ve yönetim ve bütün personel "Ya olduğun gibi görün , Ya göründüğün gibi ol.”  Bir kulüp başarılı olmak istiyorsa kulüp binasının kapısındaki  vale’den kat görevlisine tesislerdeki bahçıvandan başkanına kadar bir Disiplin, Kültür, Fedakarlık, Birlik Beraberlik içinde olmalı, çalışmalıdır.

Sürçi Lisan ettiysek Affola.

Saygılarımla.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki