YALNIZCA LÜTFEN SUSUN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2021, Pazartesi

46 Senelik Yaşamımda Birçok Başkan Başkan Adayı Ve Yönetici Tanıma Fırsatım Oldu

Daha açık bir ifade ile, hayatımdan çok idareci geçti. Kimisi de hayatımda kaldı! Olayın araştırma, yazar/çizer tarafına girdiğinizde de ister istemez tecrübe sahibi oluyorsunuz. Yaşadığımız ve şahit olduğumuz kötü izler bırakan, canımızı yakan mazimizde Şampiyonluğun bugün en avantajlı takımı Beşiktaş taraftarı olarak bana bir tek hissi çağrıştırıyor. KORKUYORUM!

ÇALINAN ŞAMPİYONLUKLARIMIZDAN BİRKAÇ ÖRNEK..

Denizlispor’dan, son 5 dakika kala yediğimiz golle kaçan şampiyonluk. Malatyaspor, Ankaragücü maçlarında leş gibi şike-teşvik primleri, şaibe kokan Türk futbol tarihine yüz karası olarak geçen olaylar. Samsunspor maçında Kıpkırmızı defalarca Beşiktaş forması giyen oyunculara çıkan kartlar ve/fakat asla kızarmayan suratlar. Yaşadım, ağladım, yıkıldım ve aklıma geldikçe yeniden KORKUYORUM!

ŞAMPİYONLUK ÇOK-ÇOK ÖNEMLİ

Beşiktaşlıların yıllarca üzerine ekilen nifak tohumlarının ‘Baş Vermesinin’ ardından, camia olabilme özelliğimiz kayboldu ve adeta bir ‘Kalabalığa’ dönüşüverdik. Bölündük/Parçalandık ve Yönetildik. Belki de yeniden ‘Küllerimizden Doğabilmek’ adına Sergen YALÇIN ve öğrencilerinin muhteşem çabaları, hepimize bir umut ışığı olabilir. İşte tam şimdi kişisel hırs, kızgınlık ve ihtirasları geride bırakmak yani ‘Savaş Baltalarını Gömme Vakti’ Çok istersek ve yeniden BİZ olabilirsek başarabiliriz KORKMUYORUM!

BİN DÜŞÜN 1 KONUŞ

Mevcut yönetim kurulunu, en ağır şekilde eleştiren ve gerektiğinde eleştirmekten asla vaz geçmeyecek birisi olarak söylüyorum. Lütfen sizlerde artık ‘Bin Düşünüp 1 Konuşun.’ Son günlerde gerekli / gereksiz her yöneticinin, boş / dolu beyanat vermesi BJK’ya bir katkı sağlamaz. Anladık ki Erol KAYNAR ve yeni sistemi de ‘’İletişime’ fayda getirmeyecek, ortak akıl ile doğru stratejilerle, vermek istediğiniz mesajları camiaya iletin.  Çünkü ben halen Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin gereksizce gündeme taşıdığı ve ısrarcı olduğu ‘Yabancı Hakem’ konusunda art niyetli kişilerin, dün olduğu gibi şimdilerde de ‘Arkamızdan İş Çevirmesinden’ KORKUYORUM!

Çinli filozof Lao Tzu’nun’da dediği gibi; ‘İnsanlar korkulacak şeylerden korkmazlarsa, daha korkunç şeylerle karşılaşırlar…’

Hak Edene Saygılarımla
   Hakan ÖNCÜL.  

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki