YALOVA KARTALLARI'NDAN MUHTEŞEM PROJE!

Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği, onursal ve efsane başkanı Süleyman Seba adına oluşturdukları hatıra ormanı için 2 bin adet defne ağacı dikti...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2023, Perşembe

GEÇTİĞİMİZ HAFTA AÇILIŞI YAPILAN HATIRA ORMANI İÇİN BASIN DUYURUSU;

Dikilen ağaçlara, Beşiktaş Kulubünün vefat etmiş futbol adamlarının, Beşiktaş futboluna hizmet etmiş değerli futbolcularımızın ve tribün liderlerinin, adını doğada yaşatmak isteyen bağışçılarımızın ve gönüllü taraftarlarımızın isimleri verilmiştir.

YALOVA SÜLEYMAN SEBA'YI UNUTMADI

Sayın Valimiz Muammer Erol, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk, BBP İl Başkanı Munip Namal ve yardımcısı Ahmet Kayıkçı, Tarım Orman İl Müdürü Suat Parıldar, Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Laçin, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, futbolcu büyüğümüz Tuğrul Şener, Yalova’mızın değerli ses sanatçısı Aliço, çok sayıda davetli ve taraftarlarımızın katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştirdik. Süleyman Seba anısını yaşatırken, gelecek nesillere nefes alacak bir miras bırakmanın mutluluğunu yaşadık. Hatıra Ormanı oluşumu sırasında bizlere sabırla destek veren Orman İşletme Müdürümüz Sayın Murat Koçluk'a çok teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde bizleri yanımızda olan tüm misafirlere yürekten teşekkürlerimizi sunarız.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN KİMSE GİTMEDİ

Tüm masraflarını Beşiktaşlı ve dernek üyeleri tarafından karşılanan hatıra ormanı projesine siyasetten, bürokratına, kongre üyeleri ve taraftarlardan, basın mensuplarına kadar bir çok kişi katılım sağlarken davet edilmelerine rağmen BJK'dan başkan ve hiç bir yönetim kurulu üyesinin teşrif etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Duyduk Mu ? / Özel Haber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki