Ahmet Çakar ''Q7 Beşiktaş'ın El Bombasıdır''

Beşiktaş'ta Quaresma'nın dönüşünü nasıl değerlendiriyorsunuz?
Haberin yayılanma tarihi:05 Ağustos 2015, Çarşamba

Quaresma Beşiktaş'ın el bombasıdır. Yine bazı rezilliklere imza atar ve kötü oynarsa camia ona ve Beşiktaş yönetimine ağır şekilde yüklenmeye başlar. Yüklenmenin konusu da çok açık. Daha önce niye kovdun, şimdi niye aldın? Ama Quaresma Türkiye'ye gelmiş, geçmiş en yetenekli 3 futbolcudan biridir. Ama daha önce de belirttiğim gibi profesyonel yaşamı ve sporcu ahlakı yönünden çok eksik. Beni rahatsız eden şu, Quaresma gibi bir futbolcuyu Porto gibi önemli bir takım çok düşük bir bonservisle niye elden çıkardı? Demek ki benzeri sorunları geçen sene Porto'da da yaşadı.

Gomez, Ba'dan daha iyi ama…

Demba Ba'dan sonra Maria Gomez ne yapar?

Bana birisi transfer döneminde Demba Ba mı kalsın yoksa o gitsin Gomez mi gelsin diye sorsaydı tercihimi tartışmasız Gomez lehine kullanırdım. Beşiktaş Gomez'i alarak önemli ve doğru bir iş yaptı. Ama Gomez Demba Ba'dan daha başarılı olur mu bir soru işareti. Çünkü futbolda 2+2 her zaman 4 etmiyor. Kariyeri yüksek diye alınan bir oyuncu bir bakıyorsunuz Süper Lig'de nal topluyor. Uyum sağlayamıyor, arkadaşlarıyla anlaşamıyor kısaca topu tutmuyor. İnşallah Gomez de böyle bir sorun yaşanmaz.

O stat Beşiktaş'ın 50 yılını kurtarır

Vodafone Arena için tarihte yine sarkma var. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Türkiye'de bu tür inşaatların tesliminde daima rötarlar olmuştur. Bunu kabul etmek gerekir. Oraya devasa bir stat yapılıyor. Çok masraflı üstelik çok detaylı. Bence Beşiktaş taraftarı başlayacak sezonu da gözden çıkartmalı. Bundan dolayı da fazla suçlu aranmasın. Çünkü bu stat Beşiktaş'ın önümüzdeki 50 yılını kurtarabilecek bir kapasiteye sahip.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki