BEŞİKTAŞ'IN SON TRANSFERİ PORTEKİZ'İ KARIŞTIRDI!

Kartal'ın zorunlu satın alma maddesi ile Braga'dan kiraladığı Al-Musrati, Portekiz'de gündeme oturdu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Şubat 2024, Pazartesi

''UTANÇ VERİCİ...''

12 Milyon Euro bonservis ve 2.5 Milyon Euro bonusa kadroya katılan Libyalı orta sahanın Siyah-Beyazlı kulübe gitmesi, hem Braga hem de onu çok isteyen Benfica taraftarlarını çileden çıkardı. Futbolseverler yıldız futbolcu için, "Takımın en iyi oyuncularından birini gönderdik... Musrati'yi başka bir kulübe vermek bizim için utanç verici bir durum… Yerini doldurmak asla kolay olmayacak'' yorumlarını yaptılar.

'BİZDEN 30 MİLYON EURO İSTEDİLER'

Benfica cephesinin üzüntüsü ise kızgınlığa dönüştü. Çünkü yaz transfer sezonunda Lizbon ekibi, 27 yaşındaki oyuncuyu almak için 20 Milyon Euro'yu bulan (16+4 Milyon Euro) bir teklif götürmüş, Braga ise rakibinden 30 Milyon Euro talep etmişti.

Yarım sezonun ardından Beşiktaş'ın oyuncuyu daha az bir rakama alması kırmızı-beyazlı futbolseverleri çileden çıkardı. Yapılan yorumlarda, "Biz istediğimizde 30 Milyon Euro ama Beşiktaş'a 15 Milyon Euro, söyleyecek hiçbir şey yok… Braga'dan alınmadı, artık Beşiktaş'tan almalıyız" ifadelerini kullandılar.

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar 1 Milyon Euro'ya kiraladığı, 11 Milyon Euro'luk da satın alma bedeli bulunan 27 yaşındaki Libyalı ön libero Al-Musrati, senelik 2.5 Milyon Euro kazanacak.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki