KARTAL'DAN BERTUĞ HAMLESİ!

Süper Lig 36. hafta müsabakasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Siyah Beyazlı kulüp, transfer çalışmalarına devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2024, Cuma

Beşiktaş, Fransa Ligi'nde Rennes Forması Giyen Bertuğ Yıldırım’ı Listesine Aldı;

Kara Kartal'ın milli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve Fransız ekibi ile masaya oturacağı ifade edildi. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 29 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Hatayspor'dan Transfer

Bertuğ Yıldırım, 29 Ağustos 2023 tarihinde Hatayspor'dan Fransız ekibine 5.4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. A Milli Takım formasını da giyen 21 yaşındaki forvet oyuncu, görev aldığı 3 maçta 2 gol ile oynadı.

2. Lig’den Süper Lig’e...

Futbola Sarıyer’de başlayan Bertuğ Yıldırım 2. Lig’de Sarıyer formasıyla gösterdiği performansla 3 Haziran 2021’de Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremi sebebiyle formasını terlettiği Hatayspor’un ligden çekilmesiyle beraber Antalayaspor’a kiralandı.

Nuri Şahin Etkisi

Antalyaspor’a kiralandığı dönem İstanbul takımlarının da kendisiyle ilgili çıkan dedikodulara değinen genç forvet, “Gerçekçi oldum ve oralarda süre alamayacağımı düşündüm. Nuri Hoca ile görüştüm. Görüşleri beni etkiledi ve Antalyaspor ile anlaştım. İlerleyen zamanda en iyi halimde 3 büyüklere gitmek isterim” ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin İle Bertuğ Yıldırım Tekrar Buluşabilir 

Çıkan haberlere göre Şampiyonlar Ligi finalisti Borussia Dortmund’da yardımcı antrenörlük görevine devam eden Nuri Şahin’e Beşiktaş’ın ciddi bir ilgisi olduğu iddia ediliyor. Önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktörlük arayışları sürerken öne çıkan isimlerden birisi de Nuri Şahin. 2023 yılında Antalyaspor’da bir arada olan Nuri Şahin ile Bertuğ Yıldırım tekrardan Beşiktaş’ta bir araya gelebilir.

Hatayspor’un En Pahalı Satışı 

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Hatayspor forması giyen 21 yaşındaki genç oyuncu Bertuğ Yıldırım’ için geçtiğimiz yaz 5 Milyon Euro karışılığında kadrosuna kattı. Fransa temsilcisi Rennes milli futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transfer Hatayspor'un en pahalı satışı oldu.

Boupendza’yı Geçti

Süper Lig’de Hatayspor formasıyla gösterdği performansla dikkatleri üzerine çeken Aaron Boupendza Hatayspor’dan Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi’ye 4.25 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. Hatyaspor formasıyla bir sezonda 22 gol atan futbolcunun adı sık sık İstanbul ekipleriyle de anıldı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki