VALERİEN ISMAEL 2 OYUNCUNUN DAHA BİLETİNİ KESTİ!

Siyah-Beyazlılar, yabancı futbolcularda iki ismin üzerini çizdi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2022, Pazar

Kara Kartal Francisco Montero Ve Tyler Boyd İle Yolları Ayırma Kararı Aldı

Son olarak Dele Alli'yi kadrosuna dahil eden Beşiktaş'ta, 14 kişilik yabancı kontenjanı dolmuş durumda. İki takviye daha yapacak olan Kara Kartal'da transferlerin gerçekleşmesi için öncelikle gidenlerin olması gerekiyor. Burada da iki aday belirlendi: Francisco Montero ve Tyler Boyd.

MONTERO'NUN TALİBİ ÇOK

Montero'yu kiralık olarak göndermeye hazırlanan Siyah Beyazlılar, oyuncuya ve menajerine görüşmeler yapması için izin verdi. İspanyol stopere çok sayıda teklif geldiği ve bunlar arasında bir değerlendirme yaparak seçimini gerçekleştireceği belirtildi. Son olarak Yunan ekibi AEK kendisiyle ilgilense de hem Beşiktaş hem Montero anlaşma sağlayamamıştı.

BOYD'DAN SIVASSPOR'A RET

Boyd'a Sivasspor'un teklifi olsa da ABD'li futbolcu teklifi reddetti. Son oynanan Karagümrük maçının kadrosuna alınmayan 27 yaşındaki futbolcunun İstanbul'da kalmak istediği belirtilirken, Beşiktaş yönetimi oyuncu cephesine resti çekmiş durumda. Siyah-Beyazlı idareciler, Boyd'un menajerine, "Ya teklifleri değerlendirip ayrılırsınız ya da lisansını çıkarmayız" mesajını gönderdi. Kontratının son yılına giren sol kanadın takımda kalma ümidi de bu mesajla bitti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki