''LA'' BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN MASALLAR (2)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Kasım 2022, Perşembe

Ahmet Nur ÇEBİ Ve Yönetiminden ‘Masallar’ Yazı Dizisinin 2. Bölümüne Tirajı Komik Bir Hikâye İle Devam Edelim;

‘Ağlanacak Halimize Gülelim’ özneli bu hikâyenin başrolünde Fırat FİDAN isimli eski yönetim kurulu üyesi, yeni alt yapı sorulusu ve Futbol A.Ş. idarecisi var.

BİR KİŞİ DÜŞÜNÜN;

Başkan tarafından kendi kararı ile yönetici kadrosundan çıkarılmış olsun. Yetmedi, kendisini başarısız bulup spor okullarını da elinden alıp başka bir idareciye teslim etmiş olsun. Amma velakin ‘Dostunu Yanında Tut, Eski Yöneticini Daha Çok Yakınında…’ mantığıyla kendisine de Futbol A.Ş. – İcra Kurulu gibi BJK YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNİN çok daha altında bir mevki de koltuk vermeyi de ihmal edilmemiş olsun(!) Böyle durumlarla karşılaşan kişilerin her daim azından şu fıkrayı duyarız. ‘Beşiktaş’a Hizmet Etmek İçin Yönetici Olmaya Gerek Yoktur…’ (GÜLÜCÜK:) İşte tam da burada…

1-) Bu kulübü yönet diye seni oraya gönderenlere inat, neden BEŞİKTAŞ Akademi diye bir TİCARETHANE kurdun?

2-) Başkan ve yönetim neden bu sistemi lav etti?

3-) Ne kadar ciro yaptın ve BEŞİKTAŞ kulübüne ne kadar ödeme yaptın?

4-) Kadın futbolda ki rezaletleri en başından sonuna kadar, isim/isim, olay-olay, nerede ve ne zaman istersen konuşmaya var mısın?

5-) ‘Açtırma kutuyu, söyletme kötüyü…’ diye sorar birileri (!!!)
    
BEŞİKTAŞ BORÇ BATAĞINDA

Defalarca yazdım, gerekirse 1903 kere daha yazarım. Beşiktaş tarihinin en kalitesiz ve ne yaptığını bilmeyen yönetim kurulu ile karşı karşıyayız. Kulüp ‘Saldım Çayıra Mevla’m Kayıra’ mantığı ile yönetiliyor. Ahmet Nur ÇEBİ’nin sözünün üzerine söz söyleyecek ve itiraz edecek bir tek idareci bile yok. Yani BJK’yı yönetecek bir kadro değil, Başkan ÇEBİ’nin yöneteceği ve arıza çıkarmayacak bir kadro iş başında. Ekonomik olarak ‘İFLAS’ ettik ve borcu mevcut yönetim, her gün kat be kat daha yukarı taşıyor. Çünkü projeleri, çözümleri, sorunları halletme kabiliyetleri, kalplerinde de Siyah-Beyaz sevgileri yok BeşiktaşSpor’luların(!)

İŞTE RESMİ RAKAMLAR;

Ahmet Nur ÇEBİ’nin Başkanlık koltuğuna oturduğu tarih 2019 senesi. 31/12/ 2019 resmi rakamlarına göre kulübün borcu 2 MİLYAR 961 MİLYON TL.

Bundan 5 Ay öncesi 30/06/2022 tarihli açıklanan resmi rakamlara göre Beşiktaş’ın borcu 5 MİLYAR 248 MİLYON TL’ye yükselmiş.

En son yapılan (Resmi) KAP bildirimine göre de bu rakam 5 MİLYAR 640 MİLYON TL (Yani Günden Güne Yükselmeye Devam Ediyor)

Uzun lafın kısası Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimi, son üç senede kulübün borcuna neredeyse bir o kadar daha borç ekledi. Bugünün yönetimine ne hoca dayanıyor, ne saçtıkları tazminat, ne de BEŞİKTAŞ’ın MİLYARLARI!  

Ancak kabul etmeliyim ki BEŞİKTAŞ adına değil ama kendi reklamları adına, yandaş kalemleri ile birlikte yaptıkları çok doğru oluşturdukları DOĞRU OLMAYAN bir algıyı üye ve taraftarlara yaymakta başarılılar.

Neymiş? ‘Ahmet Nur ÇEBİ Parayı İyi Bilir, İyi Yönetirmiş’ PALAVRA (!)

Rakamlar ortada. Neredeyse devraldıkları kadar, kulübü borç batağına sürükleyen bir yönetim söz konusu. Abdullah AVCI’dan - Valerien ISMAEL’e, oyunculardan, idarecisinden, profesyoneline kadar BEŞİKTAŞ’ın PARASINI saçmadığımız kalmadı…

(ŞİMDİLİK) Hak Edene Saygılarımla.
          Hakan ÖNCÜL.

ARKASI YARIN

* Korkuluklardan Korkuyorum

* Fikret ORMAN’a Neden Yanlış Davalar Açılıyor?

* Ahmet Nur ÇEBİ 600 Milyon TL’lik Sözünü Tutacak Mı?

* Beşiktaş'ı Böl Ve Yönet!

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki