ABOUBAKAR'IN SAÇLARI DA ''YALAN'' ÇIKTI!

Siyah Beyazlıların golcüsü yeni imajı gündem oldu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2024, Pazar

KAYIPLARDA;

Beşiktaş'ta sorunsuz gün yok... Kadro dışı kalan 5 futbolcu arasında yer alan saç ektirdiği ve bu nedenle forma giymek istemediği, hatta kafa topuna çıkmaktan kaçındığı iddiaları ortaya atılmıştı. Doktorunun 'Toplara kafa vurma' tavsiyesini dinleyen yıldız futbolcunun 'sakatım' diyerek idmanlarda bireysel çalıştığı belirtilmişti. Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı'na davet edilen Vincent Aboubakar'ın yeni görüntüsü dikkati çekti. Tecrübeli oyuncunun, ektirdiği saçlarının bir hayli çıktığı gözlerden kaçmadı. Bu durum sosyal medyayı Beşiktaşlı taraftarlar tarafından gün boyu meşgul etti.

ABOUBAKAR YALANLADI

Saç ektirdiği için sakatlığını bahane ettiği iddia edilen Abouabakar yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Hiçbir şey. Bu sezona kadar 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Bu yüzden lütfen yasal işlem konusu olabilecek asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atılmıştı. O iddiaya göre Kamerunlu yıldız saç ektirdiği için maçlara çıkmamıştı.

YeniŞafak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki