AĞIR SAKATLIK TALHA'YI BEŞİKTAŞ'TAN AYIRIYOR!

İç transferde Cenk Tosun ve Salih Uçan ile ilgili belirsizliğin sürdüğü Beşiktaş'ta bu kez genç oyuncu Tayyip Talha Sanuç ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Mart 2024, Çarşamba

CENK VE SALİH SEZON SONUNDA

Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan takımın tecrübeli isimleri Cenk Tosun ve Salih Uçan'la ilgili belirsizliğin sürdüdüğü Beşiktaş'ta bu kez genç stoper Tayyip Talha Sanuç hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Siyah Beyazlı yönetim, 32 yaşındaki golcüsü Cenk Tosun ve 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme görüşmelerini sezon sonuna bıraktı. Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri, iki tecrübeli oyuncunun sezon sonuna kadar performansını gözlemleyecek.

Fenerbahçe Derbisinde Sakatlandı

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Adana Demirspor'dan 1,5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki stoper Tayyip Talha Sanuç, ligin 27. haftasında oynanan ve siyahlıların 10 kişi kalmasına rağmen geriden gelerek 4-2 kazandığı Fenerbahçe derbisinde çapraz bağlarından ağır bir sakatlık geçirmişti.

10 Ay Sonra Sahalara Döndü

Sağ diz ön çapraz bağ ve dış menisküs yaralanması nedeniyle yaklaşık 10 ay sahalardan uzak kalan Tayyip Talha, 19. haftada oynanan Kasımpaşa maçında formasına kavuştu.

Pendikspor Yenilgisinin Faturası Talha'ya Kesildi

Kasımpaşa maçının ardından Rizespor ve Karagümrük galibiyetlerinde ilk 11'de forma giyen 23 yaşındaki stoper, 21. haftadaki Pendikspor maçında sahaya ilk 11'de çıktı. Ligin yeni temsilcisi karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyetin faturası Tayyip Talha’ya kesildi.

Sezon Sonunda Takımdan Ayrılacak

Haberde, Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Pendikspor yenilgisinden bu yana 9 haftadır Tayyip Talha Sanuç'a süre vermediği belirtilirken, milli savunmacının sezon sonunda başka bir kulübe transfer olmasının beklendiği kaydedildi.

Sözleşmesi 2026'da Bitiyor

Beşiktaş ile 2026 haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Tayyip Talha Sanuç, siyah beyazlı formayı ilk sezonunda 22 ve bu sezon 4 olmak üzere 26 maçta giydi. 24 yaşındaki futbolcu bu maçlarda iki gol kaydetti.

A Milli Takım'a Çağrıldı

Güncel piyasa değeri 3 Milyon Euro olan 1.88 m boyundaki stoper, Beşiktaş formasıyla A Milli Takıma seçildi. Milli formasıy ilk olarak Çekya ile oynayanan hazırlık maçında giyen Talha, A Milli Takımın, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçlarında Ermenistan ve Hırvatistan oynadığı maçların aday kadrosuna da davet edilmiş ancak sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki