ANTALYA DEPLASMANINDA ÇIKIŞ ARAYAN BEŞİKTAŞ'I EKSİK VE SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR!

Beşiktaş, Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a konuk olacak...
Haberin yayılanma tarihi:04 Kasım 2023, Cumartesi

Siyah-Beyazlılarda Sakatlık Kabusu Sürüyor;

Corendon Airlines Park’taki bu önemli karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından yönetilecek. Şu ana kadar ligde sergilediği performansla dikkat çeken Beşiktaş, 10 haftalık süreçte 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 19 puanla ligde dördüncü sıradaki yerini koruyor. Öte yandan, Antalyaspor ise geride kalan haftalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 12 puana ulaşarak lig tablosunda on ikinci sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ’TA SAKATLAR

Kara Kartal da sakatlık ve hastalık haberleri taraftarları endişelendiriyor. Önceki maçta sakatlanan Rachid Ghezzal başta olmak üzere, Daniel Amartey, Omar Colley ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor mücadelesinde sahadaki yerlerini alamayacakları öğrenildi. Ayrıca, Gaziantep FK ile oynanan maçta hastalığı sebebiyle forma giyemeyen Vincent Aboubakar’ın durumu ise sağlık ekibinin yapacağı son değerlendirmeler sonrası netlik kazanacak.

HADZIAHMETOVIC KIRMIZI KART CEZALISI

Beşiktaş’ın orta saha dinamosu Amir Hadziahmetovic, geçtiğimiz maçta gördüğü kırmızı kartın getirdiği ceza nedeniyle bu hafta sonu oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

A.A.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki