BAŞKAN ÇEBİ ''50'' DEDİ, RAMOS 1 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI!

Ligue 1 ekibi devi Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra yaz aylarında adı sıkça Beşiktaş ile anılan 37 yaşındaki İspanyol stoper Sergio Ramos Sevilla'ya imza attı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Eylül 2023, Salı

1 Milyona Evet Dedi

Mundo Deportivo'nun haberine göre 18 yıl sonra geri döndüğü Sevilla ile 1 yıllık bir anlaşma yapan Sergio Ramos 1 Milyon Euro'nun biraz üzerinde bir meblağa el sıkıştı. Aynı haberde 37 yaşındaki yıldıza Galatasaray'ın yıllık brüt 11, Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Ittihad'ın ise yıllık 20 Milyon Euro teklif ettiği fakat oyuncunun bu tekliflere sıcak bakmadığı belirtildi.

Ahmet Nur Çebi'nin Açıklaması Dudak Uçuklattı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde Paris Saint Germain'den ayrılan yıldız için temsilcileri ile iletişime geçip şartları sorduklarını fakat oyuncunun maliyetinin 2 yılda 50 Milyon Euro'yu bulması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıkladı.

Messi Tekrardan Yanına Alamadı

Sergio Ramos'un ismi uzun süre yaz aylarında Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba gibi yıldızları kadrosuna katan David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami ile de anılmıştı.

778 Maç 25 Kupa

Kariyerinde Sevilla, Real Madrid ve Paris Saint Germain formaları ile 778 maça çıkan deneyimli Matador, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 25 kupa zaferi yaşadı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki