BAŞKAN ÇEBİ'NİN AKLINDA GALATASARAY'IN ESKİ HOCASIMI VAR?

Beşiktaş için 'Igor Tudor' iddiası...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2023, Cuma

Şenol Güneş Sonrası Yoluna Burak Yılmaz'la Devam Eden Siyah-Beyazlılar İçin Tudor İddiası Ortaya Atıldı;

Beşiktaş'ta Lugano yenilgisi sonrası teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa ederken Kartal, İstanbulspor maçına Burak Yılmaz yönetiminde çıkmıştı. Öte yandan Beşiktaş dün yaptığı açıklamada yardımcı antrenörlük görevine Hari Vukas, atletik performans antrenörlüğüne ise Toni Modric'in getirildiğini duyurdu.

HURVAT BASINI İDDİLARI YAZDI

Siyah-Beyazlılardan yapılan bu açıklama Igor Tudor iddialarına sebep oldu. Öyle ki hem Hari Vukas hem de Toni Modric yıllarca Igor Tudor'un yardımcılığını yapmış isimler. Bu arada Hırvatistan basınından Danas, Tudor'un Beşiktaş'ın başına geçtiğine dair net ifadeler kullandı. Haberde "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor oldu" ifadelerinin kullanılması dikkat çekti. Haber detayında bir zamanlar Slaven Bilic'in çalıştırdığı Beşiktaş'ı Igor Tudor'un devralacağı kaydedildi ve Beşiktaş'ın dün yaptığı paylaşıma değinildi.

KARABÜKSPOR VE GALATASARAY'I ÇALIŞTIRMIŞTI

Beşiktaş'ın, Igor Tudor'un Türkiye'de çalıştırdığı 3. kulüp olacağı hatırlatıldı. 45 yaşındaki teknik direktör daha önce Karabükspor ve Galatasaray'da görev almıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki