BEŞİKTAŞ BAİLLY'E 3 AYDA SERVET ÖDEDİ!

Eric Bailly arkasında ağır bir fatura bırakarak Beşiktaş’tan ayrıldı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ocak 2024, Pazartesi

Kartal, Fildişi Sahilli stoperi sezon başında Manchester United’dan bedelsiz transfer ederken, Haziran 2024’e kadar geçerli sözleşme imzalatmıştı.

Sürekli sakatlık sorunu yaşayan ve performansı beklentileri karşılamayan Bailly, Fenerbahçe yenilgisinden sonra Aboubakar, Rosier, Ghezzal ve Onana ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Sezon sonu bitecek sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla önceki gün feshedilen Bailly sadece 87 günde tam 2 Milyon Euro (yaklaşık 65 Milyon Lira) kazandı.

BEŞİKTAŞ MACERASIN 87 GÜN SÜRDÜ

Beşiktaş’la 4 Eylül’de mukavele imzalayan ve yıllık ücreti 3,5 Milyon Euro olan deneyimli futbolcu karşılıklı anlaşmayla 2 Milyon Euro'yu kabul etti. Siyah-Beyazlılar kadro dışı olan Bailly’ye ekstra 1,5 Milyon Euro ödemekten kurtulsa da Fildişi Sahilli oyuncu sadece 87 günde servet kazandı.

Eric Bailly, Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de 5, Konferans Ligi’nde 3 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 537 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu bir dakikada 121 bin 415 lirayı cebine koydu. Kartal, Bailly’nin oynadığı 8 resmi maçta 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Sakatlık sorunları bitmek bilmeyen Bailly sadece 3 maçta 90 dakika görev yaptı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki