BEŞİKTAŞ KONYA'YI AĞIRLIYOR

Trendyol Süper Lig 26. haftasında Beşiktaş, 19 Şubat Pazartesi günü küme düşme hattında yer alan Konyaspor’u konuk edecek...
Haberin yayılanma tarihi:17 Şubat 2024, Cumartesi

GOL ÜMİDİ GENÇ SEMİH;

Lig’de çıktığı son 5 karşılaşmadan yalnızca Trabzonspor karşısında gol sevinci yaşamayı başaran Beşiktaş’ın golleri genç Semih’in ayağından gelmişti. Bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 12 karşılaşmada 7 gol ve 2 asistle oldukça verimli bir performans sergileyen genç futbolcu, ligde 7 maçlık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta sonlandıran ve çıkış arayan Konyaspor karşısında da, Kara Kartal'ın en önemli gol ayağı olacak.

KARTAL YUVASINDA ÜSTÜN

Beşiktaş, son sekiz Süper Lig maçında Konyaspor'u ağırladığı maçlarda mağlubiyet yaşamadı (6 galibiyet, 2 beraberlik), ancak son iki karşılaşmada puan kaybetti (2 beraberlik). Tüpraş Stadyumu'nun açıldığı 2016 yılından bu yana, Beşiktaş sadece Trabzonspor (4 beraberlik, 2 mağlubiyet), Antalyaspor (3 beraberlik, 2 mağlubiyet) ve Fenerbahçe'ye (3 beraberlik, 1 mağlubiyet) karşı daha uzun süre galibiyet hasreti çekti. Bu sezon Konyaspor'u ağırladığı Süper Lig maçını 2-0 kaybeden Beşiktaş, 2019/20 sezonundan bu yana aynı sezon içinde iki kez Konyaspor'a mağlup olmadı.

HAKEM NUMANOĞLU

Beşiktaş'ta A. Hadziahmetovic, Alex Oxlade-Chamberlain ve Tayfur Bingöl sakatlık nedeniyle oynamayacaklar. Konyaspor'da ise Adil Demirbağ sakatlık nedeniyle oynamayacak.

Beşiktaş - Konyaspor maçında hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev alacak. Maçın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Deniz Caner Özaral yapacak.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki