BEŞİKTAŞ TRANSFERDE GÖZÜNÜ SÜPER LİG'E ÇEVİRDİ!

Yeni sezon kadro yapılanması adına çalışmalarını sürdüren Siyah Beyazlı takım, gözünü Süper Lig'e çevirmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2024, Cuma

UÇAR: ''GENÇLERİ İZLİYORUZ''

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Beşiktaş, ara transfer döneminde başlattığı kadro değişimini yaz aylarında da sürdürmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlılar'da transfer adına hedefler netleşmeye başlamış durumda. Kara Kartal, Süper Lig'de parlayan iki yıldızı yakından takip ediyor.

Kara Kartal’ın futbol şubesinden sorumlu yöneticisi Feyyaz Uçar, transfer politikası ve izleme yaptıkları oyuncular hakkında bilgi verdi. Uçar, gelecek vaat eden birçok oyuncuyu, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde takip ettiklerinin altını çizdi. Konuyla ilgili konuşan Uçar, “Şu anda listemizde İngiltere, Almanya, Avusturya, Hollanda’da tespit ettiğimiz futbolcular var” ifadelerini kullandı.

YASİN ÖZCAN'A SIKI TAKİP

Siyah-Beyazlı ekibin futboldan sorumlu ismi Samet Aybaba, takıma gelecek ve gidecek isimleri belirlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda Aybaba’nın, şu anda Kasımpaşa forması giyen 17 yaşındaki savunmacı Yasin Özcan’ı çok istediği öğrenildi. Kara Kartal’ın ise yaz transfer döneminde Yasin için devreye girmesi bekleniyor. Yasin Özcan, 2022 Temmuz’da Lacivert-Beyazlı ekibin A Takım formasını giymeye başlamıştı.

FORVETE FLAŞ İDDİA

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, takıma yıldız bir golcünün kazandırılması gündemde. Bu anlamda gündeme flaş bir isim geldi. Sivasspor ile yıldızını parlatan Rey Manaj ile Kara Kartal’ın ilgilendiği öne sürüldü. 

Arnavut futbolcu için daha önce Arap takımlarının devreye girdiği öğrenilirken, Siyah-Beyazlı ekibin de girişimde bulunabileceği iddia edildi. Manaj, bu sezon çıktığı 28 maçta 19 gol atma başarısı gösterdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki