BEŞİKTAŞ'IN YENİ GOLCÜSÜ OLAVİO JUNİNHO!

Siyah Beyazlıların sportif direktörü Samet Aybaba, bu sezon Karabağ'da yıldızlaşan Olavio Juninho için harekete geçti...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2024, Pazartesi

YENİ FORVET JUNINHO

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Beşiktaş, Fernando Santos'un talebi üzerine forvet transferine yöneldi. Siyah Beyazlılar, yeni sezona yeni bir golcüyle başlamak istiyor. Bu kapsamda bir süredir arayışlarını sürdüren sportif direktör Samet Aybaba, aradığı ismi Azerbaycan'da buldu.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi bir başarı sergileyen Karabağ, Alman lider Bayer Leverkusen ile eşleşmişti. Azerbaycan temsilcisi, iki maçta da rakibini bir hayli zorlasa da son anlarda yıkıldı ve Avrupa'ya son 16 turunda veda etti. Karabağ'ın bu sezon en dikkat çeken isimlerinden birisi ise Olavio Juninho oldu. Beşiktaş, 27 yaşındaki Brezilyalı golcü için resmen harekete geçti.

SAMET AYBABA AZERBAYCAN YOLCUSU

Azerbaycan basınından gelen bilgilere göre; Beşiktaş Sportif Direktörü Samet Aybaba, Juninho transferi için Azerbaycan'a gidiyor. Haberin detayında, Karabağ'ın bu transfer için Beşiktaş'tan 8 milyon euro talep ettiği aktardıldı. Ancak Samet Aybaba, bu miktarı düşürmeyi ve Brezilyalı futbolcuyu İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Teknik direktör Fernando Santos'un da olumlu rapor verdiği Olavio Juninho transferinde, kısa süre içerisinde önemli gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki