BEŞİKTAŞ'TA GHEZZAL KRİZİ!

Cezayirli oyuncu, mecburen yine kadro dışı kalacak....
Haberin yayılanma tarihi:23 Ocak 2024, Salı

BEŞİKTAŞ'TA 'SİHİRBAZ' KRİZİ PATLADI;

Sözleşmesinde yer alan 'otomatik uzatma' maddesinin kaldırılması teklifi Cezayirli oyuncu tarafından kabul edilmedi. Yönetim de 31 yaşındaki oyuncuyu oynatmayarak bu maddenin işlemesi ihtimalini ortadan kaldırmanın hesaplarını yapıyor. Ghezzal, kontratında bulunan uzatma opsiyonun kaldırılmasına yönelik teklife ‘hayır’ dedi. Cezayirli futbolcunun 20 maçta oynaması halinde sözleşmesi aynı koşullarda 1 yıl daha uzayacak.

SÖZLEŞMESİNDE DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ

Beşiktaş, sakatlıklar nedeniyle bu sezon verim alamadığı Rachid Ghezzal’den temelli kurtulmak istiyor. Kadro dışı bırakılıp sonra affedilen Cezayirli yıldızın sözleşmesinde “20 maç oynarsa sözleşmesi aynı şartlarda otomatikmen 1 yıl daha uzar” maddesi bulunuyor. 

3 MAÇ SONRA SÖZLEŞME UZUYOR

Ghezzal şu ana kadar Siyah-Beyazlı ekip adına 17 resmi maçta forma giydi, 3 maça daha oynarsa kontrat maddesi devreye girecek ve 1 yıl daha kalacak. Bu da sık sık sakatlanan ve hiçbir verim alınamayan oyuncunun kulübe ek maliyet getireceği anlamına geliyor. Yönetim de teknik direktör Fernando Santos'la da görüşerek oyuncuyu oynatmama konusunu masaya yatıracak. 

Ghezzal'a da "Seni oynatmayarak biz de kaybederiz, sen de kaybedersin. Sezon sonu 6 aydır hiç oynamamış bir oyuncu olarak istediğin takımlara gidemezsin. Ama oynarsan ve kendini gösterirsen istediğin transferi de yaparsın. Belki bizimle bile devam edebilirsin. Sen bilirsin" denilecek.

SENELİK 2.2 MİLYON EURO ALIYOR.

Ekonomik kriz yaşayan Kartal, bu yükün altına girmek istemediği için Ghezzal’la konuşup ‘uzatma’ opsiyonunun kaldırılmasını teklif etti. 31 yaşındaki yıldız bunu reddetti ve sözleşmeye bağlı kalacağını bildirdi. Beşiktaş'ın Leicester'dan önce kiralayıp, sonra 3 Milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Ghezzal, Siyah-Beyazlılardan senelik 2.2 Milyon Euro kazanıyor.

Fotospor

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki