BEŞİKTAŞ'TA JUNİNHO HAREKATI DEVAM EDİYOR!

Kara Kartal'da, gelecek sezon için şimdiden kollar sıvandı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2024, Cumartesi

AVRUPA DA YILDIZLAŞTI;

Samet Aybaba'nın izlediği maçlarda en çok etkilendiği oyuncunun Karabağ'da forma giyen 27 yaşındaki yıldız Juninho olduğu ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı yönetim; Azerbaycan ekibinin Leverkusen ile oynadığı 2-2 ve 3-2 biten maçlarda attığı 2 golle yıldızlaşan Brezilyalı oyuncu için harekete geçti.

BÜYÜK GÜÇ KATAR

Deneyimli futbol adamının 27 yaşındaki oyuncu için yönetime verdiği raporda "Çok yönlü bir oyuncu, onu kadromuza katmamız bize büyük güç katacaktır" raporunun ardından harekete geçen Siyah-Beyazlı yetkililer, Azerbaycan kulübü yetkilileriyle bir ön görüşme yaptı. Juninho için ilk etapta 8 Milyon Euro'luk bir bonservis talep eden Karabağ kulübünün, bu rakamda önemli ölçüde indirime gidebileceği öğrenildi. Aybaba'nın sezon bitmeden Azerbaycan'a giderek Juninho için pazarlık masasına oturması ve işi bitirmesi bekleniyor.

FORVETTE VE SAĞ-SOL KANAT OYNAYABİLİYOR

Siyah-Beyazlıların peşine düştüğü Juninho'nun asıl mevkii santrfor. Ancak 27 yaşındaki oyuncu bu bölge dışında sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Brezilyayı yıldız özellikle UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaştıkları Leverkusen maçındaki golleri ve etkili performansıyla bir çok Avrupa kulübünün de dikkatini çekmişti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki