'BEŞİKTAŞ'TA OYNARKEN FENERBAHÇE BANA ÇOK PARA TEKLİF ETTİ!'

NBA'de forma giyen Alperen Şengün, Paul George'un yayınına katıldı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Kasım 2023, Çarşamba

21 Yaşındaki Pivot Kariyerine Dair Önemli Açıklamalarda Bulundu;

Houston Rockets'ta bu sezon performansıyla övgüleri toplayan Alperen Şengün, NBA'e uzanan yolculuğunu anlattı. Şengün, "Beşiktaş'ta oynarken, Fenerbahçe bana çok para teklif etti. 2 Milyon Euro civarı bir teklif...Beşiktaş'tan o kadar kazanmıyordum. Ama kabul etseydim işler benim için daha zor olacaktı. Çünkü sözleşmeye NBA'e gitmem durumunda 3 Milyon Euro civarında bir buyout maddesi ekleniyordu ve bu bence aptalca bir prosedür. Çünkü bir sene oynayacağım için zaten para kazanacaklar ve gitmeme de izin vermeyebilirlerdi. Ben de Beşiktaş'ta kalıp 30-35 dakika oynayacağımı söyledim ve reddettim. Türkiye'de bir Türk oyuncuysanız size çok değer vermiyorlar. Hep Avrupalı veya ABD'li oyuncuları destekliyorlar. Ben 'NBA'e gideceğim, orada oynamasam bile dilimi ve fiziğimi geliştireceğim' dedim. Kimseyi dinlemedim." ifadelerini kullandı.

ROCHETS BENİ MUTLU ETTİ''

"Jokic, pek sosyal medyada takılan biri değil. Sadece ailesine ve basketbola değer veriyor. Harika biri, aynı zamanda Avrupalı. Avrupalı oyuncular burada birbirine çok yakın. Onun hakkında söylediklerimi gördüğüne eminim. Her maçtan sonra yanıma gelip 'harika iş çıkardın, böyle devam et' gibi konuşmalar yapıyor. Bu benim için harika. Onun gibi oynamaya çalışıyorum diyemem, tarzlarımız benziyor."

"Aslında draftta Thunder'a gitmek istememiştim. Onlarla hayatımdaki en kötü antrenmanlardan birini yaptım, çok zordu. Bana oranın çok sıkıcı olduğunu da söylemişlerdi. Rockets'a takas olacağımı öğrendiğimde mutlu oldum. Çünkü orada yapabileceğim şeyler olduğunu söylediler. Houston'da Türkler olduğu için de şanslıydım."

Etiketler: Alperen   NBA   Basketbol   Beşiktaş   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki