BEŞİKTAŞ'TA SEZON SONU 'DERİN YAPILANMA' BAŞLIYOR!

Yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi'nin, 7 yerli, 12 yabancı futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2024, Cuma

AYRILIK LİSTESİNDE 19 İSİM VAR;

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından çok erken kopan ve tarihinin en  kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalar başladı. Siyah Beyazlılar gelecek sezonda 7 yerli, 12 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

YERLİ LİSTESİ

Sözleşmesi sona erecek olan yerli oyunculardan Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yola devam edilmesi düşünülmüyor. Öte yandan Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan ve Utku Yuvakuran da gözden çıkarılan isimler.

YABANCI LİSTESİ

Yabancı futbolculardan ise Worrall, Ghezzal, Monteiro, Hasic, Rosier, Onana, Rebic, Amartey, Muleka, Aboubakar, Chamberlain ve Hadziahmetovic için gelen teklifler öncelikle olarak değerlendirilecek. Yönetim, bu oyunculardan değerine yakın teklif alanlarla yollarını en kısa sürece ayıracak. Sene sonu 19 futbolcusuyla yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ın, yeni sezon için derin bir yapılanmaya gitmesi bekleniyor.

Ntvspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki