Beşiktaş’ta Unutulan FETÖ’cü Teröristler!

Milat gazetesi yazarı Erdal ŞİMŞEK yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ocak 2018, Cuma

FETÖ Terör örgütü mensuplarının Beşiktaş Kongre üyesi olduklarını ortaya çıkarmamızda dolayı, Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına kadar tanıdık tanımadık birçok futbolsever çeşitli iletişim yolları ile bize teşekkürlerini ilettiler. Hepsinin ortak özelliği, vatan ve devlet sevgilerinin zirvede olması.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile ilgili yazılan bir yazıya sadece “dört büyükler”in değil, Anadolu’daki amatör kulüp temsilcilerinin de büyük ilgi göstermesi şaşırttı. Yazımızla ilgili teşekkürlerini iletmek için arayan Güneydoğu’nun şirin bir ilçesinin kulüp başkanı ile konuşmamız çok ilginçti.

Kendisinin Beşiktaş kongre üyesi olup olmadığını sordum. Ama sorduğuma pişman oldum. Bir zamanlar kulübümüze mafyöz tiplerin dadanmasından sonra kızıp kongre üyeliğinden istifa eden “yedi göbek Beşiktaşlı” çıktı sevgili başkan.

Kendisi de fakir-i pür taksir gibi Kabataş leyli meccanisi torunu. Yani “yedi göbek” sıfatını fazlasıyla hak ediyor.

FETÖ ile kulübümüzün mücadelede en gerilerde kalmasına inanmak istemiyor. Kurtuluş Savaşı Gazisi kulübün, Amerikan ajanı bir örgütün teröristleri tarafından kirletilmesini hazmedemiyor.

Anti emperyalist görüş ve düşünceye sahip olan insanların ezici çoğunlukta olduğu Beşiktaş’ın Emperyalist ABD uşaklarına kapısını açmasını konduramıyor şehit ve gazilerimize.

En kahrettiği, “büyük dedeleri ile birlikte Kafkas cephesinde şehit olan Beşiktaşlı futbolcu Doktor Ali, Doktor Mehmet ve Muallim (öğretmen) Sadi Bey’in kanları ile süslediği kulüplerine günümüz işgalcilerin uşaklarının pis ayaklarının girmesi”.

Spekülasyonlara konu olmaması için ismini mahfuz tuttuğum kulüp yöneticisinin anlattığı bir çok olay tüylerimi diken diken etti.

Kafkas Cephesi’nden, Çanakkale’ye Kurtuluş Savaşı’na kadar her cephede şehit veren Beşiktaş’ta Orduya kumpas kuran çete mensuplarından bazıları Fikret Orman döneminde kongre üyesi yapıldı.

En azgın FETÖ’cü teröristlerin Kongre üyeliklerinin devam etmesi yetmiyormuş gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kuran çete üyelerinin de Kongre üyesi yapılması çok ilginç.

Hayat tesadüfleri asla ama asla kabul etmez.

Ekrem Dumanlı ve Zeki Bulut gibi FETÖCÜ teröristlerin kongre üyeliklerinin düşürülmemesi unutkanlıkla açıklanabilir mi?

FETÖ adına orduya kumpas kuran çete elemanlarının da BJK Kongre Üyesi yapılması da mı tesadüf?

Hayat bu kadar tesadüf ve unutkanlığı kaldıramaz. Burada kimseyi itham etmiyorum ama bir Beşiktaşlı ve kamu mesleği olan gazetecilik adına merak ediyorum ve soruyorum:

FETÖ’cü teröristlerin Beşiktaş’taki konumlarının değişmemesini nasıl izah edersiniz ey yöneticiler?

Merak ediyorum Fikret Orman döneminde Kaç kişi kongre üyesi yapıldı acaba? Bu kongre üyeleri arasında “FETÖCÜ sızma” ne boyuttadır?

Telefon görüşmesi var ki evlere şenlik. Ve bu konuda ne kendilerinden ne de kulüpten hala doyurucu bir açıklama alamadık.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı olarak görülen fakat Türkiye aleyhine casusluk yaptığı gerekçesi ile tutuklanan Metin Topuz ile pek kıymetli başkanımız Fikret Orman Bey arasında telefon görüşmesi kayıtlarına ulaşmış istihbarat birimlerimiz.

Şimdi bu sorunun cevabını beklemek sadece Beşiktaşlıların değil, tüm kamuoyunun hakkı sanırım.

Sayın Fikret orman, ABD hesabına casusluk yaptığı gerekçesi ile tutuklanan Metin Topuz ile telefonla kaç kere görüştünüz?

Metin Topuz ile telefonla neler konuştunuz?

Bahse konu olan FETÖ terör örgütü ve ABD casusu zanlısı kişi ile yüzyüze görüşmeleriniz hiç oldu mu?

Sayın Orman, Metin Topuz ile 15 Temmuz darbesinden birkaç gün önce mi sonra mı görüştünüz?

NOT: Önümüzdeki günlerdeki yazılarımızda, BJK Kongre üyesi olan FETÖ’cü teröristlerin ilişkiler yumağı ve Beşiktaşlı binlerce taraftarları hangi hileli yollarla usulsüz dinlettirildiğini dile getireceğiz.

Bugünkü devletimizin kuruluş temelinde kanı, canı ve malı olan Beşiktaş kulübümüzün en ufak bir istifhamla karşılaşması, biz BJK’lılar için yüz kızartıcı suçtan daha ağırdır. Bu yüzdendir ki, hiç kimseyi ve başta sayın kulüp başkanımızı zan altında bırakmadan, bu terör örgütünün kulübümüze nasıl ve kimler üzerinden sızdığını deşifre etmek, onlara kol kanat gerenleri faş etmek hem vatani hem de Kara Kartal olmanın zorunlu kıldığı bir görevdir. 

Milat

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki