BEŞİKTAŞ'TAN ÇİFTE TRANSFER HAMLESİ!

Siyah-Beyazlılar için daha önce de gündeme gelen Steven Berghuis'ten müjdeli haber geldi. Kartal'a Bernardeschi de önerildi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2024, Pazartesi

Kartal'da Hem Transfer, Hem Teknik Adam Konusunda Hareketli Gelişmeler Yaşanmaya Devam Ediyor;

Siyah-Beyazlılar, hoca arayışlarını bu hafta bitirmeye çalışırken transfer konusunda da iki sıcak gelişme yaşandı. Hollanda basınından Voetbal International'da yer alan habere göre Steven Berghuis, takımdan ayrılmak istiyor. 32 yaşındaki futbolcunun kupalar kazanmak için geldiği Ajax'ta hayal kırıklığı yaşadığı ifade edildi. Habere göre, Beşiktaş'ın daha önce önerdiği 2.Milyon Euro'luk maaş teklifini artırması halinde bu transferde gelişmeler olabilir.

BERNARDESCHI ÖNERİSİ

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş yönetimine menajerlerden de oyuncu önerileri geliyor. Kara Kartal'a son olarak iletilen isim, ABD MLS Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Federico Bernardeschi oldu.

Beşiktaş yönetiminin, Bernardeschi'nin transferi için Toronto ile görüşmelere başlamayı planladığı bildirildi.Siyah-Beyazlılar teknik direktör konusunu netleştirmesinden sonra tecrübeli oyuncu için sıcak gelişmeler yaşanabilir. Toronto ile bu sezon 17 maça çıkan Bernardeschi, 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki