CENK TOSUN'DAN 'HAYAT ÖPÜCÜĞÜ!'

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu...
Haberin yayılanma tarihi:22 Eylül 2023, Cuma

SON SÖZÜTOSUN PAŞA SÖYLEDİ;

Konferans Ligi'nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrılan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, Belçika deplasmanından da puanla dönmesini bildi. Brugge 77'de Hans Vanaken'in attığı golle öne geçti, 88'de maçın skorunu Cenk Tosun belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

79'Hans Vanaken / 88' Cenk Tosun

Milli ara sonrasında Trabzonspor deplasmanına çıkan ve 3-0'lık şok skorla kaybeden Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'ndeki grup macerasına deplasmanda başladı. Siyah Beyazlılar, D Grubu ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu. Kara Kartal, bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrılmıştı.

Namağlup Kartal

2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-Off'ta da Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev'i ise 3-2 ve 1-0 yenerek namağlup unvanını sürdürdü.

Cenk 88'de Susturdu

Beşiktaş bu gece ilki yaşadı. Belçika'daki mücadelede Siyah-Beyazlılar, rakibine tam anlamıyla diş geçiremedi. Mert Günok'un yıldızlaştığı maçta Brugge 77'de kaptanı Hans Vanaken'in attığı golle 1-0 öne geçti. Lacivert-Siyahlılar'ın iki direğe takıldığı ve birçok fırsattan yararlanamadığı maçta 88'de sahneye milli golcümüz Cenk Tosun çıktı, Jan Breydel Stadyumu'nu susturdu. Bu gol maçın skorunu belirleyen gol oldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Grubun diğer maçında Lugano ile Bodo/Glimt de golsüz berabere kalınca, ilk maçlar sonunda 4 takım da 1 puana ulaştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki