'DAVETSİZ MİSAFİRLER' SEMİH KILIÇSOY İÇİN İSTANBUL'DA!

Son olarak yıldız futbolcuyla Avrupa'dan o iki takımın yakından ilgilendiği ve futbolcuyu İstanbulspor maçında izleyecekleri öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Şubat 2024, Pazar

GENÇ SEMİH'E ÇİFTE KANCA;

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa'dan çok sayıda kulübün takip ettiği 18 yaşındaki futbolcu için Fransız kulübü Rennes ve Alman ekibi Leipzig'in görevlendirdiği scout ekiplerinin genç yıldızı bugün oynanacak İstanbulspor maçında canlı izleyeceği öğrenildi. Yıldız futbolcuyu takip edecek scout ekiplerinin maç sonrası oyuncuyla ilgili raporunu kulüplere sunacağı ifade edildi. Semih'in göstereceği performansa göre sezon sonunda iki kulübün de Kartal'ın kapısı çalabilme ihtimalinin bulunduğu da gelen haberler arasında.

10 GOLE DİREKT KATKI

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan genç futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 9 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş ile 2028 yılına kadar kontratı bulunan Semih'in gelen teklifleri önemsemediği ve Beşiktaş'ta mutlu olduğu da gelen bilgiler arasında.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki