GÜVEN'İN DERDİ NAKİT DEĞİL VAKİT!

Güven Yalçın Beşiktaş'ta kalacak mı?
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2022, Pazartesi

Sezon Sonu Sözleşmesi Sona Erecek Olan Güven'in Derdi Para Değil Fazla Süre Almak

Beşiktaş'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek forvet oyuncusu Güven Yalçın konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Valerien Ismael'in kadroda görmek istediği futbolcuyla pazarlıklar devam ediyor.Yönetim ile Güven Yalçın arasındaki görüşmelerde yaşanan sorunun maddi olmadığı öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcu, santrfor mevkiine transfer yapılacağını belirterek takımda daha fazla süre almak istediğini yöneticilere iletti.

"Daha Fazla Süre Almak İstiyorum"

Alınan bilgiye göre Güven Yalçın şunları söyledi: "Beşiktaş’ta kalmak istiyorum para ile ilgili sorun olmaz. Ancak ben çok daha fazla süre almak istiyorum. Eğer yedek kalacaksam nasıl kalayım? Büyük ihtimalle yeni santrfor da gelecek. Bu konuda kafam rahat olursa hemen imzalarım."

Almanya'dan Geldi... Güven Yalçın'ın Beşiktaş Performansı

1999 doğumlu Güven Yalçın, Leverkusen altyapısından 2018-19 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. 2020-21 sezonunun ikinci yarısını Lecce takımında kiralık olarak geçiren Güven Yalçın bunun dışında hep siyah beyazlı kadroda yer aldı.  Beşiktaş formasıyla toplam 97 maçta forma şansı bulan Güven Yalçın, 20 gol attı, 7 de asist yaptı. Güven Yalçın sezon başında eski teknik direktör Sergen Yalçın tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılmadığı için devler arenasında forma giyememişti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki