HASAN ARAT'TAN 40 MİLYON EURO'LUK TRANSFER BOMBASI!

Bu sezon istediği performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta, peş peşe gerilim açıklamaları devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mart 2024, Çarşamba

Ezeli Rakipleri Fenerbahçe Ve Galatasaray'ın Arkasında Kalan Siyah-Beyazlı Ekipte Gelecek Sezon Çalışmaları Başladı;

Transfer listesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Arat, bombayı patlattı. Kartal gözüne 40 Milyon Euro'luk golcüyü kestirdi. Taraftarlar bu ismi duyunca şaşkına dönecek. 24 maçta 15 gol atan yıldız golcünün Beşiktaş'a gelmesi an meselesi.

Süper Lig'de bir türlü istediği performansı sahaya yansıtamayan Beşiktaş, son olarak Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos'u takımın başına geçirmişti. Sürekli olarak puan kaybı yaşayan Siyah-Beyazlı ekip bu sefer aradığı yıldız golcüyü Fransa'da buldu. Başkan Hasan Arat yaptığı açıklamada, gelecek sezon için Sevilla'dan 2019'da 40 Milyon Euro bedelle Monaco'nun yolunu tutan Ben Yedder ile ilgilendiklerini belirtti. Yıldız golcünün sezon sonu sözleşmesinin biteceği için bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

40 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Şampiyonluk yarışında baya arkada kalan Beşiktaş'ta değişim rüzgarları devam ediyor. Başkan Hasan Arat yaptığı son konuşmasında kadroyu genişleteceklerini ve deneyimli isimleri getirmek istediklerini ifade etti. Bu açıklamanın ardından Beşiktaş taraftarlarına müjdeli haber geldi. Başkan Hasan Arat ve arkadaşlarının hedefinde Monaco'dan Wissam Ben Yedder var.

24 MAÇTA 15 GOL

Aboubakar ile yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş gözünü Monaco'da forma giyen Wissam Ben Yedder'e çevirdi. Sevilla'dan 2019 yılında Monaco'ya 40 Milyon Euro bedelle transfer olan Wissam Yedder'in sezon sonunda sözleşmesi biteceği için transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Wissam Ben Yedder, bu sezon Monaco'da 24 maça çıkarken 15 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki